Anasayfa /  Medya

Söz dizisi ne zaman başlıyor? (Avatar Atakan dizi izle)

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz’ün oyuncu kadrosuna eski Survivor şampiyonu Avatar Atakan olarak bilinen Atakan Arslan da dahil oldu. Peki Avatar Atakan Söz dizisinde hangi rolde oynuyor?

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2017 15:53

Başrolünde başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’ dizisi ile Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Atakan Arslan, dizide ‘Geveze’ lakaplı Tim Komutan Yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırıyor. Söz dizisi 3 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümüyle Star TV’de olacak.

Söz Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle -1-

Söz Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle -2-







AĞIR SİLAHLAR VE YAKIN DÖVÜŞTE UZMAN

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 2 aydır devam eden ‘SÖZ’ için kamera karşısına geçen Atakan Arslan, ağır silahlar ve yakın dövüşte uzman olan ‘Geveze’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Hiç konuşmadığı için komutanı tarafından kendisine ‘Geveze’ lakabı takılan Üsteğmen Zafer Yaman’ın sıklıkla kullandığı iki kalıp cümle var. ‘Geveze’ bir şeyi onaylamak için “mutabıkız” ya da bir şeye karşı çıkmak için “mutabık değiliz” cümlesini kullanıyor. 

Avatar Akatan’ın canlandırdığı Geveze ekibin en çalışkanıdır, sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Dövüş sporlarının her türlüsünü yapmıştır. Şaka yapmayı da kendisine şaka yapılmasını da sevmez. Kendi halinde ketum birisidir.

VATANI İÇİN GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLÜME YÜRÜYENLER

Geveze karakterine Atakan Arslan’ın, zekasıyla ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan Tim Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yavuz rolüne Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği SÖZ dizisinde vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş canlandırıyor.



YOLLARI VATAN SEVGİSİNDE BİRLEŞENLERİN HİKAYESİ

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Mensubu görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI VE MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İLE İŞBİRLİĞİ

Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ün yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstlenirken, senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor.


Etiketler söz
Yorumlar