Anasayfa /  Medya

Müge Anlı, vahşice katledilen Sedanur'un katilini buldu mu?

Sedanur'un katili kim? Müge Anlı ve ekibi Sedanur'un katilini arıyor... 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i vahşice katleden katil kim?

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 16:09

Sedanur'u önce istismar edip sonra öldüren cani kim?

 Türkiye bu katliamı konuşuyor, Müge Anlı da ekibiyle aramaya devam ediyor. 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i öldürenlerin tamamen netleşmesi için Adli Tıp Kurumundan gelecek rapor bekleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sedanur Güzel'İn katili aranıyor..





Sedanur Güzel cinayetiyle ilgili Müge Anlı ve ekibinin araştırmaları sonucunda 3 kişi gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili 3 zanlının tutukluluğu devam ederken, Sedanur'un ailesi Müge Anlı'ya ilginç açıklamalarda bulundu..

İşte 29 Kasım Müge Anlı'da Sedanur Güzel ile ilgili yaşanan son gelişmeler....

SEDANUR GÜZEL'İN KATİLİ KİM?

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Sedanur'un öldürüldüğü kesinleşirken otopsi raporu bekleniyor. İlk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönünde.

Müge Anlı ekibi ile polislerin ortak çalışmaları sonucunda 22 Eylül'de küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili Himmet Uç, Ertan Bozkurt ve bir kişi daha tutuklandı. Sedanur Güzel'e ne olduğu ve kim tarafından öldürüldüğü netlik kazanması için Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor bekleniyor..

Minik Sedanur'un cansız bedenine ulaşalı 2 ay olmasına rağmen hala sonuçlanamayan rapor, aileyi ve Paslı Köy sakinlerini bir hayli germiş durumda. Bu sebepten hem ölen Sedanur'un ailesi hem de köy sakinleri 29 Kasım Müge Anlı canlı yayınında yetkililere çağrıda bulundu..

Müge Anlı'da bugün Sedanur'un annesi ilginç bir açıklamada bulundu. Annenin iddiasına göre tutuklulardan Ertan Bozkurt, Sedanur kaybolmadan 1 hafta önce başka bir küçük kızı kaçırmış ancak yağmur yağınca geri bırakmış..

Sedanur'un annesi olayla ilgili 3 kişi içerisinden en çok Ertan'dan şüphelendiğini Müge Anlı canlı yayınında belirtti. Bunun dışında Sedanur Güzel'in babası da Ertan Bozkurt'un kardeşlerinin yurt dışına kaçma planı yaptıklarını belirtti..

Sedanur'un katili Himmet Uç mu?

Sedanur'un bulunması için ATV'deki programa katılan Himmet Uç, Müge Anlı'yı bile kuşkuya düşürdü. Dünkü yayında da anlattığı bir çok şey yalan çıkınca Himmet Uç için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. Himmet Uç yayından sonra kaldığı otelde gözaltına alındı.

.Sorguya götürülen Himmet Uç, "Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben" açıklamasında bulundu..

Sedanur'un katili Ertan Bozkurt mu?

Olayla ilgili olarak Ertan Bozkurt tutuklandı. Ertan Bozkurt da Müge Anlı'nın programına çıkmış ve çelişkili ifadeleri ile kuşku yarattı. Araştırmalar sonunda Ertan Bozkurt'un sahte kimlikle gezdiği ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

.Cezaevinde tutuklu olan Ertan Bozkurt bir itirafta bulunmazken cep telefonundan porno videoları, Facebook hesabından da sapkın eğilimli cinsel paylaşımlar çıkmıştı. Ertan Bozkurt'un ifade alma işlemini tamamlanmasının ardından tutuklandı..

MİNİK SEDANUR EVDEN MEYVE TOPLAMAK İÇİN ÇIKMIŞTI

Kars'ın Kağızman ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olan Sedanur, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde yabani meyve toplamak için çıktıktan sonra kayboldu.

En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte kızlarını aramaya başladı, ancak sonuç alınamadı. Bunun üzerine aile jandarmaya haber verdi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf Öğrencisi Sedanur'un bulunması için ekipler seferber oldu..

Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler arama çalışması başlattı. Aramalarda kadavra arama köpeği ve iz takip köpekleri de kullanıldı..

Tüm evleri didik didik arayan ekipler son olarak Kars-Kağızman karayolu kenarındaki köye 4 kilometre uzaklıktaki sazlıkta arama çalışması başlatmış ve 22 Eylül'de cansız bedenine ulaşılmıştı..




Etiketler Sedanurun katili
Yorumlar