Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Sedanur Güzel tecavüze uğradı mı? Kan donduran itiraf - İzle

KARS'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedine ulaşılan Sedanur Güzel'in kan donduran Adli Tıp raporu ortaya çıkarken katili de cinayeti itiraf etti.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 12:58

Kars'ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetiyle ilgili soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Atv'de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında minik Sedanur için seferber olunmuştu. Minik Sedanur'un katili Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına telefonla katılan şahıs çıktı. İşte minik Sedanur'un otopsi raporu ve detayları...

 

KARS'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedine ulaşılan Sedanur Güzel'in kan donduran Adli Tıp raporu ortaya çıkarken katili de cinayeti itiraf etti.

KARS'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan ve cesedi 7 gün sonra köy yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir vaziyette bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in Adli Tıp raporuna ulaşıldı. Herkes minik Sedanur'un tecavüze uğrayıp uğramadığını merak ederken tamamlanan soruşturma dosyasında cinayetin kan donduran ayrıntıları da yer aldı. İşte Sedanur'un katilinin itirafları ve olayın iğrenç detayları;

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eyül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte kızlarını aradı, ancak sonuç alınamadı.

Bunun üzerine aile, jandarma haber verdi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için güvenlik güçleri seferber oldu. 7 günlük bir arama faaliyetinin sonucunda Sedanur'un cesedine köye yaklaşık 1 kilometre mesafede ulaşıldı.

CİNAYET AYDINLATILDI 3'Ü BİRDEN... : Sedanur Güzel'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından komşu Ertan Bozkurt, Himmet Uç, ve Ahmet K. gözaltına alındı. Bugün ortaya çıkan Adli Tıp Raporuyla birlikte de üç şüphelinin cinayeti birlikte işlediği ortaya çıktı.

İP İZİNE RASTLANDI: Sedanur’un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan Ertan Bozkurt ve Ahmet K.'nın DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi.

Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan Ahmet K., ifadesinde Sedanur’u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı Ertan Bozkurt ile Hikmet ise suçlamaları kabul etmedi.611

CİNSEL İSTİSMAR SONRASI BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER: Ahmet K.'nın emniyetteki ifadesine göre; Ertan Bozkurt ile birlikte Sedanur'u dere yatağına götürdüler. Yolda giderken diğer zanlı Hikmet Uç ile karşılaştıklar. Ahmet K. ona da kendileri ile gelmelerini teklif etti. Dere kenarına götürdükleri Sedanur'u önce bağladıklarını belirten Ahmet K., ardından da sırayla tecavüz ettiklerini aktardı. Ahmet K. cinsel saldırı sonrasında Sedanur'u boğarak öldürdüklerini de itiraf etti. Diğer iki zanlı ise emniyetteki ifadelerinde bu anlatılanları reddetti.

20 YILDAN 48 YILA KADAR HAPİS CEZASI: Söz konusu 3 sanığın "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 20 yıldan 48 yıla kadar değişen hapis cezalarında çarptırılması istenirken Mge Anlı ile Tatlı Sert programına minik Sedanur'un anne ve babası bağlanarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Anne Handan Güzel, kızının katillerinin idamla cezalandırılmasını istedi.

HİMMET UÇ'U TEHDİT Mİ ETTİLER? Sedanur'un babası Abdullah Bey, ise Himmet Uç'un sadece olayı görmüş olabileceğini ve Ahmet K. ile Ertan Bozkurt'un Himmet Uç'u tehdit etmiş olabileceğini dile getirdi.

ERTAN BOZKURT'UN FACEBOOK HESABI : Sedanur olayının bir numaralı şüphelisi olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesabı cinsel sapkınlık dolu çıkmıştı. Facebook'ta seks içerikli hesapları izleyen Ertan Bozkurt, cinsel eğiliminde de şoke etmişti.

MÜGE ANLI'YA ÇIKIP ANLATTIKLARI: Ertan Bozkurt, Sedanur olayıyla ilgili ATV'deki Müge Anlı'nın programına da çıkmış ve küçük kızın aramasına katıldığını anlatmıştı. Ertan Bozkurt, Sedanur'un kaybolduğunu küçük kızın babasını arayıp veren kişi aynı zamanda.


Yorumlar