Anasayfa /  Medya

Müge Anlı / Fatma Demir'i kim öldürdü? - İZLE

Müge Anlı ve ekibi bir yandan Fatma Demir cinayetine ışık tutmaya çalışırken, bir yandan da Fatma Demir'i kimin öldürdüğüne dair gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2017 11:40

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi hergün izleyicisini ekran başına toplamaya devam ediyor. Programda Müge Anlı ve ekibi kayıp kişileri bulurken faili meçhul cinayetlere de ışık tutuyor. Geçtiğimiz hafta programda Samsun’da ölü olarak bulunan Fatma Demir’in failini bulmak üzere çalışmalara başlayan Müge Anlı, bu hafta yeni gelişmeler ile faile bir adım daha yaklaştıklarını seyirciyle paylaştı.



 Fatma Demir’i Kim Öldürdü?

 22 Ağustus 2016 tarihinde Samsun’da ölü olarak bulunan 55 yaşındaki Fatma Demir’in kızları, geçtiğimiz günlerde canlı yayında anneleriyle en son problem yaşayan kişinin gelinleri olduğunu bu yüzden annelerini gelinleri tarafından öldürüldüğünü iddaa etmişlerdi. Bunun üzerine araştırmalarına devam eden Anlı, Fatma Demir’in gelini Güladiye Demir’i de programa çağırmıştı. Zanlı durumuna düşen Güladiye Demir ise bu olayı inkar ederken, babasının diğer gelinleri Necla ile aşk yaşadığı iddiaları yayının gündemine oturmuştu. Tüm bunlar yaşanırken ipuçları ile birlikte henüz bulunamayan katilin ise önümüdeki günlerde bulunacağını iddia eden Müge Anlı katile çok yaklaştıklarını ifade etti.



 Fatma Demir’in Katili Kim?

 Belirttiğimiz gibi Müge Anlı ve ekibinin çalışmalarının devam etmesi sebebiyle katilin kim olduğu henüz belli değil. Ancak Müge Anlı gizli bir tanığa ulaştıklarını ifade ederek önemli bir gelişme olduğunu seyirci ile paylaşmıştı.


Yorumlar