Anasayfa /  Medya

Müge Anlı DNA sonucu sonrası kavga çıktı - izle (Faruk Birgül'e saldırdı)

Müge Anlı'da günlerdir üzerinde konuşulan Birgül Memiş olayı, bugün stüdyoda kavgaya neden oldu. DNA sonucunun açıklanmasıyla Görkem'in kendi çocuğu olmadığını öğrenen Faruk, canlı yayında Birgül'e saldırdı. O anlar saniye saniye ekranlara geldi. İşte Faruk'un Birgül'e saldırdığı o anlar...

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 15:48

Müge Anlı'da DNA sonucunun açıklanmasıyla Görkem'in kendi çocuğu olmadığını öğrenen Faruk, canlı yayında Birgül'e saldırdı. İşte o anlar...

Birgül Memiş oğlu Görkem'in ilk eşi Faruk Aydın'dan değil o zamanlar birlikte olduğu sevgilisinden olduğunu savunuyordu. Bunun üzerine DNA testi için Faruk Aydın, oğlunu da alıp İstanbul'a geldi. Müge Anlı, baba ile oğlundan DNA testi için örnek aldırdı ve Türkiye'nin beklediği sonuç bugün açıklandı.

DNA testi sonuçlarını eline alan Müge Anlı, yayında Faruk'a sonucu öğrenmek isteyip istemediğini sordu. Faruk öğrenmek istediğini söyledi. Birgül de DNA testi sonuçlarının açıklanmasını ve artık oğluna kavuşmak istediğini dile getirdi. Ardından Anlı, sonucu açıkladı.

"ÇOCUĞUN BABASI FARUK DEĞİLMİŞ"

 19 ayrı alanda yapılan çalışma sonucunda Faruk'un 4 yaşındaki Görkem'in babası olamayacağı öğrenildi. Faruk, bu sonuç karşısında kendisini kaybederek Birgül'ü darp etmeye başladı. O sırada yayın hemen kesildi ve Faruk stüdyo dışına çıkarıldı. 

İŞTE MÜGE ANLI'DA FARUK AYDIN'IN BİRGÜL MEMİŞ'E SALDIRMA ANI




Yorumlar