Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da şoke eden olay! Kuyuda iç çamaşırı ile....

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Adem Kara cinayetinin üzerindeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Trabzon'da meydana gelen olayda, yalnızca amca oğulları ve kendi evinin bulunduğu özel bir bölgede, üzerinde sadece iç çamaşırıyla kuyuda ölü bulunan Adem Kara'yı kimin öldürdüğü araştırılıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 12:42

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Adem Kara cinayetinin üzerindeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Trabzon'da meydana gelen olayda, yalnızca amca oğulları ve kendi evinin bulunduğu özel bir bölgede, üzerinde sadece iç çamaşırıyla kuyuda ölü bulunan Adem Kara'yı kimin öldürdüğü araştırılıyor. En büyük şüpheli ise Adem Kara'nın öz kuzeni, amcasının oğlu Hakan Kara... Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde kan donduran cinayetin itirafları oldukça ilginç...

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı, cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Bugünkü bölümün konusu, öldürülerek yalnızca yakın aile bireylerinin bildiği bir kuyuya cesedi atılarak faili meçhul bir cinayetin kurbanı olan Adem Kara.

Trabzon'da meydana gelen cinayette, Kara ailesine miras kalmış olan Trabzon'daki bir arazide yalnızca 3 kuzenin yaşadığı ve Adem Kara'nın atıldığı kuyuyu dışardan hiç kimsenin bilmediği söyleniyor.

Bahçede Adem Kara'nın eğitimli 4 tane köpeği bulunuyor ve oraya gelen postacıyı bile içeri sokmuyor. Hal böyleyken dışardan birinin Adem Kara'yı öldürme ihtimalinin oldukça düşük olduğuna inanan Müge Anlı, birinci şüpheli olarak Hakan Kara'yı görüyor.

Hakan Kara ise suçlamaları kabul etmezken, kendiyle çelişkili ifadeler veriyor. Müge Anlı üzerine gittikçe ecel terleri döken Hakan Kara'ya olası bir cinayet itirafı için baskı yapılmaya devam ediliyor.

Adem Kara'nın bir diğer kuzeni olan Cemal Kara, cinayet hakkında birçok detay verirken, Hakan Kara'nın yapmış olabileceğine inanıyor.

Adem Kara stüdyoda kendini savunurken, cinayet hakkında tüyler ürperten detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.    

Adem Kara'nın bir diğer kuzeni olan Cemal Kara, cinayet hakkında birçok detay verirken, Hakan Kara'nın yapmış olabileceğine inanıyor.Adem Kara stüdyoda kendini savunurken, cinayet hakkında tüyler ürperten detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.    

Adem Kara'yı öldürerek kuyuya atan kişinin, kuyunun üzerine kaz ölüleri bıraktığı ve bu şekilde kokuyu bastırmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Hakan Kara'nın söylediğine göre ise, Adem Kara bir siyasi partinin kongresine katılmak için Trabzon'dan Ankara'ya gitti. Ancak bu iddiadan 15 gün sonra Adem Kara kuyuda ölü halde bulundu.

Müge Anlı, Adem Kara'nın Ankara'ya gittiğini nerden bildiğini sorduğunda ise, ben Adem Kara'nın en yakın arkadaşıyım, bana anlatmayacakta kime anlatacak şeklinde yanıt veriyor.

Tüm oklar Hakan Kara'nın bu cinayeti işlemiş olabileceğini gösterirken bir diğer ilginç detay ise, Adem Kara'nın uykusunda öldürüldüğünü söyleyen Müge Anlı'ya karşı çıkan Hakan Kara oldu.   

Oysa ki, polise verdiği ifadesinde Adem Kara'nın uykusunda öldürüldüğünü söyleyen zaten Hakan Kara idi.Daha önce de bu cinayet yüzünden hapis cezası aldığını itiraf eden Hakan Kara, bu cinayetten sıyrılmaya çalışıyor.

Müge Anlı'nın ısrarları ve planlı çalışması ile bu cinayetin kısa bir süre içerisinde aydınlatılması bekleniyor.

Müge Anlı'da işlenen Adem Kara cinayetinde yeni bir detayın ortaya çıkması halinde, detaylar haberimizde yer alacaktır.




Etiketler hakan kara
Yorumlar