Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da müthiş operasyon - İZLE (5 yaşındaki Aslı böyle kurtarıldı)

Müge Anlı'da geçtiğimiz günlerde halası tarafından kaçırılan 5 yaşındaki Aslı, yapılan nefes kesen operasyonla kurtarıldı. İşte Aslı'nın kurtarılma anı.

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 14:13

Müge Anlı'da günlerdir üzerinde çalışılan 5 yaşındaki Aslı'nın kaçırılma olayı mutlu sonla bitti. İşte Müge Anlı'da Aslı'nın kurtarılma anı. Hatay'da 16 Kasım günü 20 yaşındaki Asiye Dişli, 5 yaşındaki yeğeni Aslı'yı kaçırdı. Psikiyatrik rahatsızlığı bulunan hala Dişli'nin ailesi, küçük çocuğa bir şey yapmasından endişe ediyordu. Müge Anlı'ya sığınan aile gözyaşları içinde yardım istedi.

Müge Anlı, önce hala ile kaçırdığı küçük yeğeninin fotoğrafını ekrana getirdi. Ardından ekibiyle Hatay'da sokak sokak gezdi. Adana'dan gel bir ihbar ise hareketli anlara neden oldu.





Müge Anlı'yı arayan izleyicisi, Asiye Dişçi ve küçük Aslı'nın Adana'dan otobüse binmek üzere olduklarını söyledi. Bunun üzerine Anlı, durumu Adana Emniyeti'ne bildirdi. Merkez Otogarı'nda hala-yeğeni görenlerin ihbarlarını beklediğini söyledi.

Çok kısa bir süre sonra hala-yeğenin bindiği otobüs tespit edildi. O andan sonra canlı yayında müthiş bir operasyona imza atıldı. Müge Anlı'yı takip eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de devreye girerek otobüs durduruldu. Olay yerine polis ekipleri gelerek küçük Aslı'yı kurtardı.




Yorumlar