Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da kan donduran olay (Aslı neden kaçırıldı?)

ATV'de yayınlanan ve milyonları ekran başına kitleyen Müge Anlı programında inanılmaz olaylar ortaya çıkıyor. Müge Anlı'da 5 yaşındaki Aslı'nın halası Aslı'yı kendi çocuğu sanıp yanında tutuyor. Peki Aslı neden kaçırıldı ve şuan nerede? İşte Müge Anlı'da kan donduran olaylar zinciri...

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 14:35

Müge Anlı'da  5 yaşındaki Aslı'nın halası Aslı'yı kendi çocuğu sanıp yanında tutuyor. Peki Aslı neden kaçırıldı ve şuan nerede? Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün 5 yaşındaki Aslı'nın nerede olduğu araştırıldı. 5 yaşındaki Aslı'nın dedesi Şiho Bey, Müge Anlı canlı yayınına katılarak torununun bulunması için yardım istedi. Şiho Bey, torunu Aslı'yı halasının kaçırdığını ve halanın akli dengesinin yerinde olmadığını anlattı.

Ancak bu gelişmeler yaşanırken olayın bir de farklı yüzü ortaya çıktı. Canlı yayına gelen Şiho Bey'in 2 Kasım'da Sevil'i kaçıran kişilerle akraba olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı ekibi Hatay Dörtyol'a giderek, 5 yaşındaki minik Aslı için Dişçi ailesine mikrofon uzattı. İşte 22 Kasım Müge Anlı'da stüdyoyu karıştıran olay...





Aslı Dişçi'nin babası Turgut Dişçi, Müge Anlı ekibine verdiği röportajda kızını kaçıran kardeşi Asiye'nin akli dengesinin yerinde olmadığını, kaçırma olayını daha önce de yaptığını açıkladı. Kederli baba kızının kaçırıldığı günü anlattı. "Gaziantep'teki olaylardan sonra Hatay Ocaklı'ya geldik. O gün annem Emine, kız kardeşim Asiye, diğer kız kardeşim Nazar ve kızım Aslı; Ocaklı'dan, Dörtyol'a dolmuşla geçtiler. Dolmuştan indikten sonra kızımı Asiye'ye verip: 'Siz halanın evine gidin' demiş. Arkalarından bakmış, evin yoluna sapmışlar. Annem de gönül rahatlığıyla postaneye gitmiş. Ancak eve döndüğünde kız kardeşim ve kızım geri gelmedi" dedi. Konuşmasının sonunu kızının hayatından dolayı şüphe duyduğunu vurgulayarak bitirdi..

Minik Aslı'nın babaannesi Emine Dişçi ise: "Dörtyol'a hem eşinin gönderdiği parayı çekmek hem de bir akrabamızı ziyaret etmek için gittik. Dolmuştan inince Aslı huysuzlandı. Ben de çocuğu Asiye'ye verdim. Hemen eve gidin dedim. Eve geldiğimde evde olmadıklarını görünce telaşlandım ve herkesi durumdan haberdar ettim. Daha önce de Aslı'yı kaçırmıştı. 3 gün sonra olduğu yeri söylemişti. Ben de gidip almıştım. Daha önce arayıp haber vermişti. Ancak şu an bilgi vermemesi beni kahrediyor" şeklinde konuştu..

Minik Aslı'nın amcası Gaziantep'teki olayla ilgili konuştu. Sevil'in kaçırılmadan bir gün önce Ercan Gezer bizim eve geldi. Üstelik alkol almıştı. O kadar saçmaladı ki; nişanlım Funda Dişçi'ye tokat bile attı. Ben de karşılık verince olay büyüdü. Polisler geldi.

Ertesi gün işteydim ve telefon geldi. Gelen telefonda Uğur Dişçi'nin, Sevil'i kaçırdığını öğrendim. Hemen evime gittim. Ercan da evimizi basmaya geldi. Ercan: 'Kızımı bana geri verin. Yoksa hepinizi öldürürüm' dedi. Polise haber verdik. Cezaevinden kaçtığı için polisin geldiğini duyunca hemen kaçtı. Ancak daha sonra yine geldi ve sözlü tacizleri hiç eksik olmadı. Biz de evi terk edip Nurdağı'ndaki akrabamızın evine gittik. Orada Ercan'ın öldürüldüğü haberini öğrendik. Ercan bir diğer akrabamızın evine silahla baskına gitmiş. Evi dışarıdan kurşun yağmuruna tutmuş. Tüfeği Ercan'ın evinden alırlarken bir kaza olmuş ve Ercan Gezer bu şekilde ölmüş. Ben olayda kasıt olmadığını duydum. Buradan Gezer ailesine sesleniyorum: 'Lütfen bizim üzerimize gelmeyin. Bu anlamsız kavga bitsin, barışalım' diyerek sözlerini noktaladı. 

31 yaşındaki Uğur Çiftçi tarafından kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Sevil Gezer'den 19 gündür haber alınamıyor.

Müge Anlı canlı yayınına Aycan Hanım'ın eşiyle ilgili çok sayıda ihbar geldi. Gelen ihbarlarda öldürülen Ercan Gezer'in (kayıp Sevil'in babası) geçmişte işlediği çeşitli suçlardan dolayı cezaevine girdiğini öğrendik. Ayrıca Gezer çiftinin maddi durumları kötü olduğu için Aycan Gezer'in intihara bile kalkıştığı belirtildi.

Müge Anlı ekibine gelen bir ihbar telefonu ise Aycan Hanım'ın (kayıp Sevil'in annesi) anlattıklarını doğrulamayan nitelikteydi. Aycan Hanım'ın 14 yaşındaki kızı Sevil'i kaçırdığını iddia ettiği 31 yaşındaki Uğur Çiftçi'nin görüştüğünü biliyordu iddiası kafalarda soru işaret oluşturdu. Gelen iddia, Aycan Hanım'la, Uğur Çiftçi'nin uzaktan akraba olduğunu da içeriyordu. Ek olarak, Uğur Çiftçi'yle genç kızın bir düğünde tanıştığı da iddialar arasındaydı..


Yorumlar