Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da büyük şok! (Müge Anlı 23 Kasım'da neler oldu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da bugün, 21 gün önce kaçırılan Sevil Gezer canlı yayına bağlandı. Gözü yaşlı anne Aycan Gezer, kızı Sevil Gezer'le 21 gün sonra ilk kez Müge Anlı canlı yayınında konuştu.

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2018 17:42

Şu anda 7,5 aylık hamile olan Aycan Gezer, kızının kaçırıldığı gün eşini kaybetti. 14 yaşındaki Sevil Gezer, 2 Kasım tarihinde annesinin akrabası Uğur Dişçi tarafından kaçırıldı.

Sevil Gezer'in babası Ercan Gezer, kızını kaçıran Uğur Dişçi'nin akrabalarının evine gittiği sırada yaşanan tartışma sonrası pompalı tüfekle öldürüldü. 21 gün sonra anne Aycan Gezer, Müge Anlı canlı yayınına katılarak yardım istedi. Aycan Hanım kızını kaçıranları ve eşinin katillerini aramak için geldiği stüdyoda Uğur Dişçi'nin akrabalarıyla karşı karşıya geldi. Dişçi ailesi 5 yaşındaki Aslı'yı aramak için Müge Anlı'dan yardım istemeye gelmişti. Dün Müge Anlı'nın çağrıları sonucunda gelen ihbarlar üzerine, halası tarafından kaçırılan küçük Aslı bulundu. Ancak 14 yaşındaki Sevil'den bir haber alınamamıştı. 23 Kasım Müge Anlı canlı yayınında konuyla ilgili şok gelişmeler yaşandı. İşte 23 Kasım Müge Anlı'da yaşananlar....

Müge Anlı'da bugün şok gelişmeler yaşandı. 5 yaşındaki Aslı'yı kaçıran Asiye'nin anlattıkları Müge Anlı'yı ve stüdyodaki izleyiciyi bir hayli etkiledi. Dün Müge Anlı canlı yayınına katılan Şiho Bey, 5 yaşındaki torununu psikolojik sorunları olan halasının kaçırdığını söylemişti. Müge Anlı canlı yayında küçük Aslı ve halası Asiye'nin fotoğrafını paylaştı ve görenlerin programı aramasını rica etti. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert takipçilerinin ihbarı üzerine yetkililer harekete geçti. Müge Anlı'nın çağrısıyla küçük Aslı ailesine kavuştu. Bugün ise Asiye canlı yayına katılarak yeğeni Aslı'yı neden kaçırdığını anlattı. 23 Kasım Müge Anlı'da tüm bu gelişmeler yaşanırken öte yandan akraba Aycan Gezer'in kızı hakkında sürpriz telefon geldi.

23 Kasım Müge Anlı'da olaylar zinciri çözülmeye devam ediyor. 5 yaşındaki Aslı dün Müge Anlı canlı yayınına gelen ihbarlar üzerine bulundu. Aslı'yı kaçıran hala Asiye bugün Müge Anlı canlı yayınında herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Asiye Hanım, "Benim de çocuğum var ama ailem çocuğumu istemiyor. Ağabeyimin çocuğuna bakıyorlar ama benim çocuğuma bakmıyorlar. İstemedikleri için 2 yaşındaki çocuğumu yurda vermek zorunda kaldım. Çocuğumla geri dönmek istediğimde ağabeyimin geleceğini söyleyip kabul etmediler. Ben de yaşadıklarımı anlasınlar diye Aslı'yı onlardan kaçırdım. Bir şey yapmayacaktım zaten. Yeğenimin her istediğini aldım, benimle kaldığı müddetçe hiç ağlamadı bile." dedi.

BABASI ÖLDÜRÜLEN, KENDİSİ KAÇIRILAN SEVİL GEZER CANLI YAYINA BAĞLANDI!

14 yaşındaki Sevil Gezer, annesinin akrabası Uğur Dişçi tarafından 2 Kasım'da kaçırıldı. Kızı kaçırılan baba Ercan Gezer, Uğur Dişçi'nin akrabalarının evine gitti ancak yaşanan tartışma sonucunda Uğur dişçinin akrabaları babayı öldürdü. Müge Anlı'ın çağrıları sonucunda Sevil Gezer ve onu kaçıran Uğur Dişçi canlı yayına bağlandı.Eşinin ölümü sebebiyle kızının hayatından endişe eden Aycan Hanım, 21 gün sonra kızının sesini ilk defa Müge Anlı canlı yayınında duydu. Gözü yaşlı anne kızına 'dön' çağrısında bulundu ancak Sevil'in verdiği cevap stüdyodaki herkesi şok etti. Kaçırılan Sevil Gezer, "Babamı öldüren Uğur ve ailesi değil. Babamın öldüğünü iki gün önce öğrendim. Ben gelirsem kavga büyüyecek. Ben kocamla kalmak istiyorum." dedi ve telefonu kapattı. 7,5 aylık hamile olan üzgün anne, bu durumun bir an önce çözülmesini ve kızının geri gelmesini istiyor...


Yorumlar