Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da büyük şok! Aranan kişinin yanmış cesedi bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olan Selma Güneş'ten haber var mı? Selma Güneş öldürüldü mü? İşte Müge Anlı seyredenlerin merak ettikleri soruların yanıtı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 18:10

İzmir'de yanmış kadın cesedinin günlerdir kayıp olan Selma Güneş'e ait olduğu iddia edilmişti. Ancak 26 yaşındaki Selma inşaat işçisi Suat bey ile kaçtığı kesinleşti. 4 yaşında engelli çocuğu bulunan Selma Güneş her şeyi bırakarak sevgilisiyle kaçtı.

Dün jandarmanın yaptığı rutin asayiş kontrolünde Selma Güneş ve birlikte kaçtığı iddia edilen Suat bey yakalandı. Selma Güneş ifadesinde ''Eşimle anlaşamıyorum, evde tartışmalarımız vardı. Kendi rızamla kaçtım ve geri dönmeyi de düşünmüyorum.'' dedi.

Dün gece yakalanan Selma ve Suat beraber severek kaçtıklarını, ikisininde rızası olduğunu ve geri dönmeyi düşünmediklerini dile getirdiler.

Selma Güneş'in eşi Mahmut Güneş'' Ben boşanmıyorum tüm haklarımı kullanıyorum ama beni ve 4 yaşındaki engelli çocuğumu bırakıp kaçan kişiyide Adalete havale ediyorum'' dedi.

İzmir'de bulunan yanmış kadın cesedinin kime ait olduğu hala merak konusu...

İşte detaylar...

13 ARALIK'TA NELER OLMUŞTU?

Ardından telefona bağlanan ve Suat isimli eşinin kayıp olduğunu belirten bir kadın, Selma Güneş'in eşi ile kaçtığını iddia ederek olayın seyrini değiştirdi. Peki Müge Anlı'da 13 Aralık'ta neler oldu?

Müge Anlı'da aranan Selma Güneş hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Selma Güneş'in Suat Ağsakallı adındaki evli bir kişiyle kaçtığı iddiaları güçlenmeye başladı. Henüz net bir sonuç çıkmasada 2 yeni iddia daha geldi.

Canlı yayına bağlanan Suat Ağsakallı bir akrabası, Suat'ın İstanbul'da yaşayan kardeşi Vedat Bey'in evinde yaşadığını söyledi.

BİR TELEFON BAĞLANTISI DAHA

Selma Güneş öldü mü, kaçtı mı? sorularına yanıt aranırken bir başka telefon bağlantısı daha geldi.

'ALYANS ALDI'

İzmir'den arayan bir kuyumcu, Suat beyin geçtiğimiz günlerde kendisinden 2 adet alyans aldığını iddia etti. Stüdyodan gelen soru üzerine ise kuyumcu, Suat beyin alyanslara her hangi bir isim yazdırmadığını belirtti.

AYNI TARİHTEN BERİ KAYIP

Suat Ağsakallı ve Selma Güneş aynı tarihten beri kayıp.

13 Aralık'taki canlı yayında Suat Ağsakallı ve Selma Güneş'in Instagram üzerinden iletişim halinde oldukları da iddia edildi. Şimdi herkes Selma Güneş ve Suat Ağsakallı'dan gelecek haberleri bekliyor.

NELER OLMUŞTU?

Mahmut Güneş, yeğeninin kendisine eşi Selma Güneş ile İzmir'deki yanmış kadın cesedinin çoraplarının benzediğini söylediğini açıklamıştı. Yanmış kadın cesedinin eşi olabileceğini ifade eden Mahmut Güneş Müge Anlı'ya, "Gerçekten ne olduğunu bilmiyorum" demişti.

EŞTEN KAFA KARIŞTIRAN İFADELER

Müge Anlı, Selma Güneş'e ne oldu? Kaçtı mı, öldürüldü mü? sorularını aramaya devam ederken Mahmut Güneş'in sözleri kafaları karıştırdı.

"Sıra bende" diyen Mahmut Güneş, "Birileri bana mesaj veriyor" ifadelerini kullandı. Söze giren Müge Anlı, "O ne demek. Söyle bakalım sen bir şeyler biliyorsun çıkar ağzındaki" şeklinde konuşmuştu.

Bir kez daha bir bilgisi olmadığını dile getiren Mahmut Güneş, eşi Selma Güneş'in akıbetinin ne olduğnu merak ettiğini söyledi.

'TELEFONUNU KURCALAMAYA ÇALIŞTIM'

Mahmut Güneş'in yeğeni Gizem Kardaş telefonla bağlanmıştı. Yengesi hakkında konuşan Güneş, "Yengemden çok şüphelendim. Hatta telefonunu kurcalamaya çalıştım. Gözü hep televizyonundaydı. Çorap benim verdiğime benziyor taytıda benziyor" demişti.

'BENİM EŞİMLE KAÇTI'

Bu anlarda Müge Anlı canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir kadın "27 Kasım'dan beri de benim eşim yok. "Selma Güneş benim eşimle kaçtı çok eminim" şeklinde konuştu.

Eşini daha önce Instagram'dan yakaldığını belirten kadın, "4 yaşında kızı olduğunu da biliyorum. Eşim 2-3 güne kadar arıyordu çocuklarla konuşmak istiyordu ben konuşturmadım" dedi.

Kocası Suat Aksakallı'nın Selma Güneş ile kaçtığını söyleyen kadın, "Beni aradı ve bana yuvasını kurduğunu söyledi. Şuan İstanbul'dalar ama nerede olduğunu bilmiyorum" demişti.


Yorumlar