Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da Asım Bayrak cinayeti 31 yıllık sırrı ifşa etti! İzle

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Asım Bayram cinayeti yaklaşık 4 haftadır işleniyor. Cinayet hakkında ortaya atılan bir iddia ise sanat dünyasını derinden sarsacak cinsten.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 13:42

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Asım Bayram cinayeti yaklaşık 4 haftadır işleniyor. Cinayet hakkında ortaya atılan bir iddia ise sanat dünyasını derinden sarsacak cinsten.



 

Konuları ile dikkat çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaklaşık bir aydır işlenen Asım Bayram cinayetinde ortaya çıkan bir iddia şok etkisi yarattı. 

Müge Anlı'da Asım Bayrak cinayeti 31 yıllık sırrı ifşa etti! Kiralık katil tutan ünlü kim - Sayfa 2

82 yaşındaki Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat Güneş'in emniyet yetkililerine bir önceki işlediği cinayet hakkında verdiği bilgiler stüdyodaki ve ekran başındakileri şok etti.





Müge Anlı'da Asım Bayrak cinayeti 31 yıllık sırrı ifşa etti! Kiralık katil tutan ünlü kim - Sayfa 3

12 MİLYON DOLARA TETİKÇİ: Murat Güneş, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlattı.







Müge Anlı'da Asım Bayrak cinayeti 31 yıllık sırrı ifşa etti! Kiralık katil tutan ünlü kim - Sayfa 4

Bu iddialar üzerine gözler Gülben Ergen'e çevrilmiş ve bu çok ünlü ismin Gülben Ergen olduğunu iddia edilmişti. Peki ama neden akıllara Gülben Ergen geldi? 31 yıl önce 1991 yılında neler olmuştu? Gelin o dönem çıkan gazete haberlerinden olayları bir bir hatırlayalım..

414





GÜLBEN ERGEN'İN ABİSİ VURULUYOR: 1988 yılında Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen, Gürinan Bayramoğlu tarafından vurularak öldürülüyor, daha sonra Gürinan Bayramoğlu 1991 affından yaralanıp hapisten çıkıyor. 





2005 YILINDA CİNAYETE KURBAN GİDİYOR: Hapisten çıkan ve disko işletmeciliği yapan Gürinan Bayramoğlu, 2005 yılında cinayete kurban gidiyor. Öldürülen şahsın ağabeyi mahkemede kardeşinin katilinin azmettiricisi olarak Gülben Ergen ismini veriyor.





ERGEN'İN AVUKATI YALANLIYOR: O zamanlar Gülben Ergen'in avukatı tarafından bir açıklama yapılarak bu iddianın iftira olduğu söyleniyor ve böylelikle konu kapatılıyor. 





Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 8

Peki bu konu neden yıllar sonra yeniden günyüzüne çıktı?

Müge Anlı yaklaşık 4 haftadı Asım Bayram cinayetini programda işliyordu, cinayetin zanlıları yakalandı ve polis tarafından sorguya çekildi. Asım Bayram'ı öldüren isimlerden birinin ise iddialara göre bu noktada Gülben Ergen ile olan ilişkisi ortaya çıktı.





GÜLBEN ERGEN İDDİASI: Katil zanlısı Murat Güneş polise verdiği ifadede 2005 yılında işlediği Gürinan Bayramoğlu cinayetinde tetikçi olduğunu ve azmettiricinin Gülben Ergen olduğunu iddia ediyor. 









GÜNEŞ'İN 12 MİLYON DOLAR İDDİASI: Güneş'in akıl almaz iddiaları bununla da bitmiyor. 12 milyon dolarlık bir para karşılığında bir kaç kişiyle ortaklaşa olarak para karşılığında bu cinayeti işlediğini, ama daha sonra kendisinin bu paradan pay alamadığını da itiraf ediyor. 







Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 11

FETÖ İDDİASI: Üstelik bu konu hakkında o zaman ki bilgilerini savcı ile paylaştığını ama bu dönemde FETÖ'nün yargıda etkin olduğu için bilgileri verdiği savcının konuyu ört bas ettiğini söylüyor. Söz konusu savcı şuan FETÖ'den tutuklu.





Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 12

31 yıl sonra ortaya yeniden çıkan ve bu iddialarda adı geçen Gülben Ergen ise instagram hesabında yapılan yorumları ti'ye aldı. 







Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 13

Gülben Ergen, hakkında ortaya atılan iddialara Instagram hesabından, "Romayı'da ben yakmış olabilir miyim?" şeklinde yanıt verdi.





Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 14

2006 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren haber. 

1415

Kiralık katili tutan Gülben Ergen deniyor! Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar - Sayfa 15

Müge Anlı'nın bugünkü programında Asım Bayram olayının yeni detaylarının paylaşılması bekleniyor. 


Yorumlar