Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da Adem Çelik'in telefon kayıtlarına ulaşıldı - İzle

ATV Ekranların canlı olarak yayınlanan Müge Anlı'nın programında inşaattan düşerek hayatını kaybeden Hüseyin Aslan ve Eşi Emel hanım ile ilgili şok bilgilere ulaştı.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 15:34

ATV Ekranların canlı olarak yayınlanan Müge Anlı'nın programında inşaattan düşerek hayatını kaybeden Hüseyin Aslan ve Eşi Emel hanım ile ilgili şok bilgilere ulaştı.



 

ATV Ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında inşaatten düşerek hayatını kaybeden Hüseyi Aslan davası ile ilgili gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor.Adem Çelik, yanında hayatını kaybeden Hüseyin Aslan'ın eşi Emine Aslan ile 2 ay sonra evlenmişti. Bunun üzerine şüphelenen Hüseyin Aslan'ın ailesi Müge Anlı'ya çıktı ve oğullarının cinayet kurban gittiğini iddia etti. Ailenin iddiasına göre Hüseyin beyi inşaattan Adem bey atmış ve Emine ile evlenmişti. Müge Anlı ise Adem Çelik ve Emine hanımın telefon kayıtlarına ulaşarak gerçekleri bir bir ortaya çıkarttıı.

Müge Anlı'da kan donduran gerçekler! Adem Çelik'in telefon kayıtlarına ulaştı - Sayfa 2

Hüseyin Aslan'ın ailesinin iddiasına göre Emine Hanım eşinin cenazesinde mesajlaştığı bir erkek vardı ve bu erkek Adem beydi. Adem bey ve Emine hanım ise bu iddiaları her zaman redetti. Müge Anlı'da canlı yayında iki şüphelinin telefon kayıtlarına ulaştı ve sonucu açıkladı. Peki Hüseyin Aslan'ın Adem Çelik ile evlenen eşi Emine Hanım cenazede kiminle mesajlaşıyordu? Adem Çelik ile eşi ölmeden mi tanıştı?

Müge Anlı'da kan donduran gerçekler! Adem Çelik'in telefon kayıtlarına ulaştı - Sayfa 3

Hayatını kaybeden Hüseyin Aslan'ın yeğeni de yengesini cenaze günü mesajlaşırken gördüğünü söyledi. Yengesiyle telefona baktığı için tartıştığını ve sonra yengesinin telefona kilit koyduğunu ifade etti.. Hüseyin Aslan ve Adem Çelik ile birlikte çalışan bir kişi de Adem'in Hüseyin'in eşi ile daha önceden sosyal medya hesaplarından konuştuğunu iddia etti. Tüm gelişmeler sonrası Müge Anlı Adem Çelik'in telefon konuşması geçmişini çıkarttı..

Müge Anlı'da kan donduran gerçekler! Adem Çelik'in telefon kayıtlarına ulaştı - Sayfa 4

Müge Anlı'nın daha önceki programlarda, canlı yayına bağlanan ve Emel Hanım'ın arkadaşının kız kardeşi olduğunu söyleyen kişi, Emel Hanım'ın önce Ufuk daha sonra Ercan adında kişilerle birlikte olduğunu sonunda da Adem Çelik ile evlendiğini iddia etmişti..


Etiketler adem çelik
Yorumlar