Anasayfa /  Medya

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! İnanılmaz olaylar...

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da inanılmaz olaylar yaşandı! İşte 30 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar...

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2018 15:18

Müge Anlı'da bugün ne oldu? 18 yaşında evlenen Birgül Memiş başka bir adamdan çocuk yaptı. Daha sonra eşinden boşandı. Birgül Memiş, 2 erkeği de geride bırakarak başka birisiyle evlendi. İşte 30 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar...

Müge Anlı Birgül Memiş ile konuşmasında 3. bir kişinin olduğunu öğrendi. 18 yaşındayken Faruk Aydın'la evlenen Birgül Memiş, 4 yaşındaki oğlunun alıkoyulduğunu iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Birgül Memiş, oğlunun aslında ilk eşinden değil evliyken başka birisinden olduğunu açıkladı..

Müge Anlı'ya bağlanan ilk eş Faruk bey ise çocuğun kendisinden olduğunu savundu. Kendisini aldatan eski eşine çocuğunu vermek istemediğini belirten Faruk Aydın, "Akli dengesi yerinde değil galiba" ifadelerini kullandı..

Birgül Memiş'in üçüncü bir isimle imam nikahlı evli olduğu öğrenildi. 18 yaşında ilk evliliğini yapan ve ilk kocası Faruk Beyin çocuğun kendisinden olmadığını bildiği halde velayetini üzerine aldığını ileri süren Memiş şunları dile getirdi;.

"18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu.".

Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı.

Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" dedi..

Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim" sözleriyle açıkladı..

DNA TESTİ YAPILMASINI İSTEDİ

Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem" dedi.

Müge Anlı'nın "Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?" sorusuna ise "Hayır" yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istedi

 


Yorumlar