Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? İzle

ATV ekranların yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Asım Bayram son gelen bilgiler ışığında cinayet soruşturmasına dönüştü. En büyük iki şüpheli ise Ferluga Karatuğ ve Murat Yıldırım.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 16:20

ATV ekranların yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Asım Bayram son gelen bilgiler ışığında cinayet soruşturmasına dönüştü. En büyük iki şüpheli ise Ferluga Karatuğ ve Murat Yıldırım.



22 Ocak günü evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 82 yaşındaki Asım Bayram arama çalışmaları devam ediyor. Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram ATV ekranların yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yaklaşık 1,5 aydır kayıp babasını aramaya başladı. Ancak programa gelen bilgiler ve ihbarlar doğrultusunda kayıp dosyayı cinayet dosyasına dönüşmüş durumda. En büyük iki şüpheli ise çelişkili ifadeler ile dikkatleri üzerine çeken Asım beyin 2 yıldır beraber yaşadığı Ferluga Karatuğ ve Asım beyin en son görüldüğü kişi Emlakçı Murat. Peki Asım Bayram öldürdü mü? Öldürüldü ise kim yada kimler tarafından öldürüldü?

Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 2

Kayıp dosyasında çok cinayetten söz edilmeye başlanan Asım Bayram'ı arama çalışmaları devam ediliyor. Gözler bir kez daha çok şey bildiği tahmin edilen Asım beyin birlikte yaşadığı Ferluga Karatuğ'a çevrilmiş durumda. Ferluga hanımın programın başından beri verdiği çelişkili ifadelere bir yenisi daha eklendi. Programa katılan bir izleyeceğinin söyledikleri stüdyoda kan dondurdu.





Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 3

Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram ise babasını bilerek ve isteyerek Ferluga Karatuğ ile tanıştırıldığını söyledi. Bu tanışma olayının tesadüf olmadığını söyleyen Mevlüt bey Ferluga hanımın da bildiklerini söylemesini istedi. Ferluga hanım ise tanışma olayı dahil bir çok soruya tam ve net bir cevap veremedi.

Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 4

Diğer bir şüpheli ise ısrar ile emlakçılık yapmadığını söyleyen Murat Yıldırım. Murat beyin Antalya Konyaaltın'daki şirketi ortaya çıktı. Tabelası bulunan şirketin son 3 ay kirayıda ödemedikleri ve bir anda daire boşaltıp çıktıkları gelen ihbarlar arasında.





Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 5

Polis ve jandarmanın aramalarına rağmen henüz bil ize ulaşılmayan Asım Bayram'ın son görüştüğü kişi olan Emlakçılık yaptığı söylenen Murat Yıldırım'ın ilişkileri de mercek altına alındı. Özellikle de Asım bey ile ev bakmaya gittikleri güvenlik mahallesindeki sokakta evi olduğu iddia edilen Medeni bey.

Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 6

Medeni bey canlı yayında bağlandığında verdiği çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekerken evinden gelen kötü kokular ise mahalleliyi korkuttu. Yapılan araştırmalarda evinden gelen kötü kokuların ölmüş kedi olduğu anlaşılsa da oda Asım beyin kaybıyla bir ilgisi olduğu düşündürülüyor.





Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 7

Asım beyin kaybıyla ilgili eksik parçaları birleştiren asıl iddia ise telefonla bağlanan bir görgü tanıdığından geldi. İsim vermeyen görgü tanığı "Ferluga hanım Murat beyi tanımadığını söylüyor ama Murat beyin evine geldiği zaman kapıyı ona ben açtım." açıklamalarını yaptı. Ferluga Karatuğ ise bütün bu iddialara kabul etmedi ve ben o eve gitmedim dedi.





Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 8

Antalya polisi ise yayına gelen bu iddiayı ihbar kabul etti ve Ferluga hanımın gittiği söylenen mahallenin kamera görüntüleri incelemeye aldı.

Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 9

En büyük iddiayı programa telefonla bağlanan Yasemin hanım söyledi.Yasemin hanım "SSK'ya gitmiştim dönüştü asım beyin ev almak istediği mahalleden geçtim. Hatta evlerin fiyatını da sordum. Bu hanımefendiyi (Ferluga hanımı) üzerinde siyah bir mont,ayağında normal bir ayakkabı vardı. Hanımefendi ve beyefendiden yüzde yüz eminim bu satılık binanın önündelerdi. Gerekirse emniyete de bu konuda ifade veririm." dedi.





Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 10

Canlı yayına gelen bütün bu ihbarlar ise okları Ferluga hanıma çevirmiş durumda. Peki Emlakcı Murat ile Ferluga Karatuğ tanışıyor mu? Eğer ortada bir cinayet varsa bir işbirliği içinde olabilirler mi? Bütün bu ve buna benzer iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Asım Bayram'ı Ferluga Karatuğ mu öldürdü? Müge Anlı'da ortaya çıkan şok bilgiler - Sayfa 11

Müge Anlı ve ekibi programa gelen bilgiler ile Asım Bayram'ın öldürülmüş olabileceği yönünde. Asım Yıldırım'ın aracın en son görüldüğü Varsak bölgesinde arama çalışmaları da hala devam ediyor.


Yorumlar