Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Adem Kara cinayeti ne oldu? İzle

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde başından vurularak öldürüp su kuyusuna atılan Adem Kara cinayet dosyasının her satırı kan donduruyor. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı cinayet dosyası detayları izle.

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2019 16:04

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde başından vurularak öldürüp su kuyusuna atılan Adem Kara cinayet dosyasının her satırı kan donduruyor. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı cinayet dosyası detayları izle.



Müge Anlı - Adem Kara cinayeti ne oldu? İzle




Türkiye bir haftadır gündemde olan Adem Kara cinayetini konuşuyor. Kimler tarafından öldürüldüğü belli olmayan Adem Kara Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşadığı evde arkasından sert bir biçimde vurularak kuyuya atılıdı. Kuyudan cesedi ise Adem'in amca oğlu Cemal Kara buldu. Cinayet zanlısı olarakta Adem Kara'nın amca oğulları Hakan Kara ve Cemal Kara suçlanırken verdikleri çelişkiler ile dolu ifadeleri ATV'de ekranlarında yayınlanana Müge Anlı programında tek tek okudu. Hakan Kara bir hafta canlı yayına katıldıktan sonra cuma gününden sonra canlı yayına gelmeme kararı aldı. Cemal Kara'nın eşi Emine Kara'nın verdiği ifade kan dondururken Cemal Kara ise çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekti...

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 2

Cemal Kara'nın eşi Emine Kara'dan verdiği ifadede "Adem Kara'nın cesedi bulunmadan yaklaşık 15-20 gün önce hala oğlu Celalettin Özlü nane fidanı dikerken sudan et parçaları gibi parçalar geldiğini görmüş." açıklamalarını yapmıştı.Bu ifade bütün ekran başındakileri dahil herkesin kanın dondurmuştu. Adem Kara'nın amca oğlu ve Emine hanımın eşi Cemal Kara'nın verdiği çelişkilerle dolu ifadeyi Müge Anlı canlı yayında satır satır okudu.

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 3

Cemal Kara verdiği ifade " Gidip kuyuya baktım kapağını açtığımda içinde su kalmamıştı. Deponun içinde bir ceset vardı. Çok telaş ettim gidip servisimi attım. Dönüşte boş servisle ile dönerken akıl almak için kardeşim Hikmet Kara'yı ve halamın oğlu Celalettin Özlü'yü aradım. Kardeşim bana jandarmaya gitmemi söyledi, Celalettin de Trabzon'daki bir hastanenin önüne geldi (Ben sık unutuyorum her şeyi şimdi netleştirdim hastanenin önündeki buluşmamız daha önceydi o gün meydan parkta buluştuk) Celalettin hastaydı o anda buluştuk bana jandarmaya gitmem gerektiğini söyledi. Bende oradan ayrılarak dolmuşa bindim Akçabaat'daki şantiyeye geldim. Şantiyeye bıraktığım aracımı alarak jandarmaya geldim." dedi.

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 4

İkinci paragrafta Cemal Kara "Ben size farklı anlattım.Cesedi karakola gitmeden bir gün önce buldum. Yine sabah saatlerinde servis atmadan gördüm cesedi. O gün korkumdan servis atmaya bile çıkmadım. Birini buldum o götürdü işçileri şantiyeye. O gün kardeşim Hikmet ile telefonda görüştüm ceset olduğunu söyledim. Celalettin Özlü ile Trabzon meydanda buluştum. Ona da ceset olduğunu söyledim. Kemalettin Özlü ile telefonda görüştüm ama ona ceset var demedim. Çünkü Adem'in kardeşlerine söyler diye korktum. (Şüpheli daha sonra bu ifadesinin ben öyle bir şey söylemedim diye değiştirmiştir). Ertesi gün ise servis attıktan sonra direk karakola gelerek bu sabah cesedi buldum dedim. "

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 5

Sonra ise Cemal Kara ifadesinde "Ben ilk ifademe geri dönüyorum. Cesedi bulduğum sabah anlattığım şekliyle Hikmet ile telefonla görüştüm. Celaletti ile buluştum direk karakola geldim. Yani karakola geldiğim gün cesedi bulduğum gündür." diyerek ifade değiştirdi.

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 6

Neden böyle ifade değiştirdiğini sorulması üzerene "Cesedi bir gün önce buldum ben ikinci beyanımı doğruluyorum" diyerek yine çelişkili ifadelere devam etti. Cemal Kara şöyle devam ediyor ifadesine "Dün akşam gözaltında kaldığım sırada kardeşim Mustafa Kemal bana savcıya gittiğimde anlatacağım konuları yazmış. Bu sabah adliyeye geldiğimde notu bana verdi. Notu rızamla size teslim ediyorum.Cesedi gördükten sonra Celaletin'e, Hikmet ve Kemal'e haber verdim ancak Hakan Kara'ya haber vermedim. Adem kaybolduğundan bu yana Hakan Adem'in yurtdışında olduğunu söylüyordu.Kuyu ile ilgili koku durumunu da sürekli geçiştiriyordu Hakan'dan şüpheleniyordum.Ben cesedi gördüğüm gün çok korktum zaten cesetten çok korkarım ne yapacağımı da bilemedim.Kuyunun içine bir şey düşmesin diye kapağını kapattım. "

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 7

Bütün bu ifadeler ve çelişkiler ise cinayeti kördüğüm haline getirdi. Emine Kara'nın verdiği ifade eşi Cemal Kara'nın cesedi haber verdiğini söylemişti. Cemal Kara ise ifadesinde hiç eşinden bahsetmedi. İfadeler farklı olması gözlerden kaçmazken cinayet ile soruşturma devam ediyor. En büyük iki şüpheli ise Hakan ve Cemal Kara...

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 8

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 9

914

Müge Anlı'da kördüğüm olan Adem Kara cinayetinde kan donduran detaylar - Sayfa 10


Yorumlar