Anasayfa /  Medya

Mübarek Cuma mesajları! 2019 En Güzel Resimli Cuma mesajları

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2019 17:34

Müslüman âlemi için en önemli günlerden birisi daha geldi, çattı. Milyonlarca kişi bugün yine camilere akın ederek farz olan ibadetini yerine getirecek. Sabah saatlerinden ise sosyal medyada bugünün anlamını ve önemini belirten sözleri paylaşmak isteyenler 'Cuma mesajları' başlığı ile araştırmalara başladı. Resimli Cuma mesajları seçeneklerinden bir tanesini bu başlık altından seçerek 'Hayırlı Cumalar' dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte Cumanız Mübarek Olsun görselli en güzel mesajlar

HAYIRLI CUMA MESAJLARI BURADA

Sevdiklerine ''Cumanız Mübarek Olsun'' , ''Hayırlı Cumalar'' dileklerini göndermek isteyenler doğru yerdeler. Haftanın en çok paylaşılan Cuma mesajı seçeneklerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Mübarek Cuma mesajları! 2019 En Güzel Resimli Cuma mesajları ve Hayırlı Cumalar sözleri burada

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.





Mübarek Cuma mesajları! 2019 En Güzel Resimli Cuma mesajları ve Hayırlı Cumalar sözleri burada

Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumamız mübarek olsun.

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.


Yorumlar