Anasayfa /  Medya

Milyonları ağlatan 'Masal bebek' babaannesine teslim edildi

Babası küçük Masal'ı bakıcıya bırakıp ortadan kaybolmuştu. Canlı yayınına katılan Aysun Hanım'ın anlattıkları üzerine Masal'ın öz babaannesi Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlandı ve torununun varlığını bile bilmediğini belirtmişti. Babaanne Masal bebeğe sahip çıkarak, küçük çocuğu bakıcıdan teslim aldı. Masal artık babaannesi ile Bursa'da yaşayacak. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 15:17

Masal artık babaannesinin yanında. Masal'a 2 aydır sahip çıkan bakıcısı küçük çocukla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

Küçük Masal'a babaannesi sahip çıktı!

Müge Anlı'da bugün küçük Masal ilk kez babaannesini gördü. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Aralık Çarşamba günü duygu dolu anlar yaşandı. Babası bakıcıya bırakıp kayıplara karıştı.Torununu Müge Anlı'da gören babaanne, stüdyoya koştu! Babası, 2 yaşındaki çocuğunu bakıcısına bırakıp kayıplara karıştı. Bakıcı, küçük kızı da alıp Müge Anlı'ya sığındı. Babanın polis tarafından her yerde arandığı ortaya çıktı.

İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızı bakıcıya bıraktı. Aysun Yıldırım, babasının gelip almasını bekledi. Ancak aradan 2 ay geçti. Küçük Masal'ı babası dâhil olmak üzere hiç kimse aramadı. Bunun üzerine ne yapacağını bilemeyen Aysun Yıldırım, Masal'ın elinden tutup Müge Anlı'nın kapısını çaldı. "Masal'ı teslim etmek için bir yakınını arıyorum" diyerek yardım istedi.

Başına kötü bir şey gelmesi endişesi taşıyan Aysun Yıldırım, Masal'ın ailesini bulabilmek için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Yaşananları anlatan bakıcı Yıldırım; "Masal'ı çok seviyorum. Ona bakarım ama bu çocuk kimin çocuğu? Ailesi kim? Hiçbir şey bilmiyorum. Yolda bir polis çevirse kendimi nasıl anlatırım? Doktora bile götüremiyorum" dedi.

O andan sonra arama çalışmalarına başlayan Müge Anlı'nın ulaştığı bilgiler dudak uçuklattı. Baba Mehmet Süzer'in dolandırıcılık suçu nedeniyle polis tarafından arandığı ortaya çıktı.

Müge Anlı, yaptığı araştırmayla küçük Masal'ın babaannesi Sabiha Süzer'i buldu. Torununu Müge Anlı'da gören babaanne stüdyoya koştu. Torununu almaya geldiğini söyleyen babaanne Süzer; "Mehmet'le görüşmüyoruz. Bir kadınla evlenip boşanmış. Masal o kadından olan çocuğu. Bir torunumuz olduğunu bilmiyorduk. Önceki eşinden 2 çocuğu daha var. İkisine de ben baktım. 70 yaşımdayım. Masal'a da bakacağım" dedi.

Babaanne-torun ilk kez Müge Anlı stüdyosunda kucaklaştı.

6 Aralık 2018 tarihi itibariyle Masal bebek artık babaannesinin kucağına teslim edildi. 2 torununuda yetiştiren babaanne Masal'a da bakacağını dile getirdi. İşte o anlar...


Etiketler Masal bebek
Yorumlar