Anasayfa /  Medya

Kimse Bilmez 3. bölüm tek parça izle! Kimse Bilmez 3. son bölüm kesintisiz izle!.

Kimse Bilmez 3. son bölüm izle. Kimse Bİlmez 3. bölüm full izleme yolları merak ediliyordu. Kimse Bilmez 3. bölüm kesintisiz izleme yollarına sayfamızdan ulaşabilir dizinin son bölümünün heyecanını yaşayabilirsiniz. .

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2019 14:34

Kimse Bilmez 3. son bölüm izlemek isteyen dizinin takipçileri araştırmaya başladı. Kimse Bilmez 3. son bölüm tek parça izle! ATV'de her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Kimse Bilmez dizisi kısa sürede büyük beğeni kazanmıştı. Kimse Bilmez dizisinin 3. son bölümü 25 Haziran akşamı yayınlandı. Dizide bu hafta; Ali, başına geleceklerden habersiz Sevda'nın borcunu ödeyerek onu Uygar'dan tamamen kurtarma uğraşına girdi. Sevda ise, Ali'yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersiz oldu..






KİMSE BİLMEZ 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! KİMSE BİLMEZ 3. SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! (ATV)

KİMSE BİLMEZ 3. SON BÖLÜM İZLE!





KİMSE BİLMEZ DİZİSİNDE BU HAFTA YAŞANACAKLAR

Ali, Sevda'nın evinden ayrılırken Köksal'la ilgili kafası karışmıştır. Köksal, Ali'yle yaşadığı karşılaşma sonucu derinden sarsılır ve sırrının öğrenildiği zannıyla derin bir korkuya kapılır. Sevda, Ali'yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersizdir.

Uygar ve Amca korkunç bir plan hazırlamaktadır. Bu plan hem Ali'nin ölmesini sağlayacak, hem de Sevda'yı Ali'den nefret ettirecektir. Olan bitenin tam olarak farkında olmasa da Pilot da bu planın parçasıdır. Ali ise başına geleceklerden habersiz Sevda'nın borcunu ödeyerek onu Uygar'dan tamamen kurtarma uğraşındadır.

Sinan'ın Ali'nin mahallesinde uyuşturucu satması, planın fitilini ateşler. Ali, Uygar'ın planına engel olabilecek mi? Pilot, abisini ölüme sürükleyecek mi? Sevda, ailesiyle sınandığı bu plan karşısında ne yapacak?




.


Yorumlar