Anasayfa /  Medya

Jüri üyeleri kahkahalara boğuldular! O Ses Türkiye'de Beyaz ve Acun rüzgarı

O Ses Türkiye'de jüri üyeleri, O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye Komik Anlar... O Ses Türkiye'de jüri ile Acun Ilıcalı arasında geçen Instagram sohbeti herkesi kahkahalara boğdu.

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2018 16:14

O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı arasında geçen dialog stüdyo ve ekran başındaki herkesi güldürdü.

O Ses Türkiye'nin jüri kadrosuna bu sezon katılan Beyazıt Öztürk, kendisini Instagram'dan takip etmeyen jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı'ya sitem etti.

O Ses Türkiye'nin 14. bölümünde Instagram krizi yaşandı. Beyazıt Öztürk, jüri üyelerinin ve Acun Ilıcalı'nın kendisini Instagram'dan takip etmediğini söyleyerek sitem etti.

Acun Ilıcalı, Beyaz'ın bu siteminin üzerine telefonunu çıkardı ve tam onu takip etmek üzereydi ki ortaya ilginç bir detay ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk'ün aslında kimseyi takip etmediğini öğrenen Acun Ilıcalı, bu sefer Beyaz'ı takipten vazgeçti ve 'Bu grubu takip etmeyeceğim' dedi.

Sohbet devam ederken Beyazıt Öztürk, Instagram'da kullanılan 'gt' kelimesinin ne anlama geldiğini uzun süredir bilmediğini ve bu süreç boyunca bu ifadeyi farklı bir şekilde yorumladığını söyledi.

Beyaz'ın bu açıklaması izleyenleri gülme krizine soktu. Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle karşınıza çıkmaya hazır!


Etiketler Ilıcalı
Yorumlar