Anasayfa /  Medya

Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı izle - Full dizi izle

Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı izle - Full dizi izle. Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen 1. bölüm izle

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2019 13:52

Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı izle - Full dizi izle. Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen 1. bölüm izle

Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı izle - Full dizi izle

Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı izle - Full dizi izle

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle seyircilere neşeli anlar yaşatmak isteyen Her Yerde Sen 1. bölümü yayınlandı. Geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile dikkat çeken dizide başrolleri Furkan Andıç ve Aybüke Pusat hayat veriyor. Her Yerde Sen ilk bölümünde neler yaşandı? Peki, Her Yerde Sen 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HER YERDE SEN 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

HER YERDE SEN FRAGMAN

HER YERDE SEN 1. BÖLÜM İZLE

HER YERDE SEN 1. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.”

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Selin sadece binbir zorlukla aldığı, emek verdiği evini değil aile gibi olduğu Artemim Mimarlık'taki iş hayatını da bir anda Demir'le paylaşmaya hazır mı? Peki ya geçmişin travmaları ve incinmişlikleriyle mücadele ederken yurt dışındaki başarılı iş hayatını Artemim'de daha da yükseltmek için gelen Demir?

Ofise geldiği ilk andan itibaren ”Demir Erendil Kuralları”yla mücadele etmek zorunda kalacak olan sadece Selin değil… Zor günlerde olsalar bile aile gibi olmayı hiç bırakmamış ve kendi düzenlerinde çalışmaya alışmış olan ofis halkı hem kendilerini hem de Selin'i bu durumdan kurtarmak için birlikte kolları sıvayacak! Demir Erendil herkese karşı tek başına gibi görünse de onu yıldırmak hiç kolay olmayacak ve bizim payımıza da her anı keyifle izlemeli olaylar yaşanacak!

HER YERDE SEN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Romantik komedi türündeki “Her Yerde Sen”in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor. Eğlenceli tanıtımlarıyla sosyal medyada ve ekran başındakiler tarafından büyük beğeni toplayan “Her Yerde Sen”in tanıtım müziği ise başarılı şarkıcı Zeynep Bastık imzası taşıyor.


Yorumlar