Anasayfa /  Medya

Hadi ipucu sorusu ve cevabı: Kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek nedir? (6 Şubat 12:30)

Günde iki defa yapılan yarışma Hadi'de ipucu sorusu yayınlandı. Hadi'nin 6 Şubat 12:30 ipucu sorusunun cevabını araştıran yarışmacılar için sorunun cevabını haberimizde derledik. İpucu bugün, Kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek nedir? oldu. Tatlı tutkunlarının kolayca cevaplayacağı Hadi ipucu sorusu haberimizde...

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2019 11:48

Hadi İpucu sorusu bugün ne oldu? HADİ bugünkü İpucu sorusunu yayınladı. Her gün 12:30 oyunu ile takipçilerini bekleyen Mobil canlı oyun HADİ'de 6 Şubat İpucu sorusu ve cevabı nedir? HADİ 6 Şubat İpucu sorusu: Bütün veya dilimler hâlindeki kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek hangisidir?





Fenomen bir yarışma haline gelen canlı Bilgi Yarışması oyunu HADİ bugün 12:30 yarışması ile takipçileri ile buluşuyor. Her gün saat 12:30'da ve akşam kuşağında 12:30'da ipucu soruları ile canlı olarak yarışmacıları bekliyor.Peki bugünkü İPUCUNDA geçen soru: Bütün veya dilimler hâlindeki kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek hangisidir?

Hadi ipucu joker kodu yoğun ilgi görüyor. Hadi ipucu 6 Şubat joker kodu nedir? 

6 Şubat Çarşamba saat 12:30 da gerçekleşecek Hadi yarışmasında Joker kazanmak için bizi takipte kalın. Hadi joker kodunu nereden temin edeceğinizi açıkladığı an haberimizde bulabilirsiniz.

HADİ  İPUCU 6 ŞUBAT İPUCU SORUSU 12:30

Hadi ipucu sorusu 12:30: Bütün veya dilimler hâlindeki kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek hangisidir?

Hadi ipucu cevabı: HOŞAF

Hoşaf, Türk mutfağında, kurutulmuş meyvelerin şekerli su ile kaynatılması ile hazırlanan bir tatlı. Adı Farsça “tatlı su” anlamındaki hoş ab’dan gelmektedir.






Yorumlar