Anasayfa /  Medya

Hadi ipucu sorusu 25 Aralık 2018: 2048 kitabının yazarı kimdir?

2048 kitabının yazarı bugün Hadi yarışmasının ipucu sorusu olarak programa katılacak kişilere soruldu. Her gün 2 kez gerçekleştirilen yarışmalar öncesinde adaylara sorulan sorular yarışmacıların bazı aşamaları rahat geçmesini sağlıyor. Peki, bugünkü Hadi ipucu sorusu nedir ve bahsi geçen kitapta neler anlatılıyor?

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 10:37

2048 kitabının yazarı bugün Hadi yarışmasının ipucu sorusu olarak programa katılacak kişilere soruldu. Her gün 2 kez gerçekleştirilen yarışmalar öncesinde adaylara sorulan sorular yarışmacıların bazı aşamaları rahat geçmesini sağlıyor. Peki, bugünkü Hadi ipucu sorusu nedir ve bahsi geçen kitapta neler anlatılıyor?



Hadi ipucu sorusu 25 Aralık 2018 tarihinde edebiyat dünyası içerisinden geldi. 2048 kitabı ile ilgili sorulan soru yeni haftanın ikinci gününde hadi’cilere ipucu olarak verildi. İşte 25 Aralık’ın sorusu ve Hadi’yle ilgili bazı detaylar…

2048 kitabının yazarı Emre Sayer'dir. Emre Sayer, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1996 yılından beri özel sektörde ortağı olduğu firmada çalışmaktadır. 2048 kitabı, evli ve iki çocuk babası olan yazarın ilk roman denemesidir.

2048 KİTABI NE ANLATIYOR?

Yapay zeka, biyoteknoloji, dijitalleşme ve veri devrimi; toplumları, kültürleri, insanları; kısacası hayatın her alanını dönüşü olmayan bir şekilde değiştirmeye başladı bile.

Yaşanacak değişimlere en hızlı adapte olanlar başarılı olabilir, en akıllı ya da en güçlü olanlar değil.

Bu romanda,

Geleceğin aşkı var,

Geleceğin iş hayatı var,

Geleceğin toplum yapısı, kültürü var.

Geleceğin insanı var!

HADİ İPUCU SORUSU 25 ARALIK

Hepimizin geleceğe dair tahminleri ve hayalleri vardır. Robotların hakim olduğu bir dünyadan uçan arabalara, uzayda yaşamaktan ölümsüzlüğe sayısız öngörü, geleceğe dair konuştuğumuz konular arasındadır. Bugünkü ipucumuz da gelecekle ilgili. 2048 kitabının yazarı kimdir?

CEVABI

Emre Sayer


Yorumlar