Anasayfa /  Medya

FOX TV Zuhal Topalla Sofrada yarışmasında 9 Kasım birincisi kim?

Zuhal Topalla Sofrada yarışmasında bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtını kaynanaların puanları belirledi.

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 21:03

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Toplal'la Sofrada'da 11. haftanın final günü geldi çattı. Birbirinden maharetli gelinler, en güzel yemekleri hazırlayıp kaynanaların beğenisine sunarak hafta başından beri 10 bin liralık ödül için ter döktüler. 9 Kasım Cuma oylamasında büyük ödülün sahibi belli oluyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 5-9 Kasım haftasında yaşananlar;

Haftanın ilk gününde Seyhan Hanımın gelini Gülşah yarıştı. 19 yaşında ve 2 yıllıklı evli olan Gülşah, kaynanalardan 13, Zuhal Topal'dan ise 5 puan alarak 18 puan toplayabildi.

Haftanın ikinci gün yarışmacısı ise Ayten Hanımın gelini Selviy'di. 15 senelik evli olan 33 yaşındaki Selvi, kaynanalardan 8, Zuhal Topal'dan ise 4 puan alarak haftayı 12 puanla tamamladı.

Çarşamba günü yarışmacısı Melike kaynanalardan 13 puan toplayabildi. 31 yaşındaki yarışmacıya Zuhal Topal'ın puanı ise 6 oldu. Böylece Melike, haftayı 19 puanla tamamladı.

8 Kasım Perşembe günü yarışmada ter döken Halime Hanımın gelini Hülya ise kaynanalardan 11 puan, Zuhal Topal'dan da 9 puan alarak 20 puanla haftanın finaline en iddialı giren gelin oldu.

9 KASIM HAFTANIN FİNALİ: Alime hanım ile Hülya 20 puan ile haftanın birincisi oldu. Hülya bir hayli heyecanlanırken Alime hanım da astım hastası olduğu için ufak bir rahatsızlık geçirdi.


Yorumlar