Anasayfa /  Medya

Fatih Portakal'dan çok konuşulacak "FETÖ" benzetmesi!

Fox TV haber spikeri Fatih Portakal'ın cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkındaki yorumları çok konuşulacak.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 21:45

Fox TV haber spikeri Fatih Portakal, sosyal medya hesabı Twitter'dan çok konuşulacak bir tweet attı. Portakal, "Siyasetten az buçuk çözdüğüm Erdoğan, “Bir kadından çekindiler” dedirtmez. İyi Parti seçime girer diye düşünüyorum. Aksi durum siyasi bir risk taşır. Kürt oylarından sonra muhafazakar kadın oyları ve genç nesil kadın oyları da etkilenebilir." diye yazdı.

Ünlü spiker Fatih Portakal 24 Haziran seçimi ile ilgili yorum yaptı. Portakal, Erdoğan'ın Meral Akşener'in seçimlere girmesine izin vereceğini iddia etti. Portakal, cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz için ise şunları yazdı:

"HELE BİR LİDERİNİ BEKLESEYDİ"

"CHP'li vekil Öztürk Yılmaz hele bir liderini bekleseydi! Eğer olmazsa demesi ise emrivaki cümlesi gibi. Bir de tecrübemden edinimim bir makama talip olmak yerine çoğunluk tarafından aday gösterilmek daha etkili oluyor. Nafile bir açıklama ne yazık ki.."






#AKP’de, #ysk’ya ‘bavulla girip görüntü verelim’ fikri kimindi acaba? Başka bir yol düşünülebilirdi? Geçmişin bazı unutulmayacak fotoğraflarını hemen akla getiriyor aslında. Partide kimilerinin içinde hala gizli #fetö hayranlığı olduğunu düşünmüyor değilim.


— fatih portakal (@fatihportakal) 16 Nisan 2019





Eğer o hayranlık yoksa da #fetönün taktikleri iyi öğrenilmis ve unutulmamış. Neden mi? Karşı tarafa psikolojik üstünlük sağlayalım derken, bu durumun algısını kafalarda oluşturuyorlar, belki farkında da olmayabilirler. #şakagibi


— fatih portakal (@fatihportakal) 16 Nisan 2019





Yorumlar