Anasayfa /  Medya

Esra Erol'da aradığı babası tecavüzcü çıktı!

Esra Erol programına Seba Boyraz olayı damga vurdu. Antalya Korkuteli Sülekler Köyü'nden Muhammed Çelimli 35 yaşındayken 13 yaşındaki kıza tecavüz ediyor. İşte Seba Boyraz o tecavüzden olan kız.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2017 17:48

ANTALYA Korkuteli Sülekler Köyü'nde yaklaşık 20 yıl önce yaşanan tecavüz olayı yıllar sonra şoke eden bir şekilde ifşa oldu. Esra Erol'daki akıllara zarar veren olay, Seba Boyraz'ın evlatlık olduğunu öğrenince öz ailesini aramasıya çıkmasıyla ortaya çıktı. Bunun için Esra Erol'un programına katılan Seba Boyraz, Muhammed Çelimli isimli tecavüzcünün kızı çıktı. Olayın hikayesi şöyle;

Seba Boyraz isimli genç kız evlatlık olduğun u7 ay önce tesadüf sonucu öğrendi. Annesi Tülay Hanım ile yüzleşen Seba Boyraz ondan annesinin kimliğini aldı. Antalya Korkuteli Sülekler köyünde yaşayan annesini görmeye giden genç kız onunla yüzleşince korkunç gerçeği öğrendi. 



13 YAŞINDAKİ TECAVÜZ KURBANI: Seba'nın annesi hayatının kabusunu yaşadığı sıralar henüz 13 yaşında bir çocukmuş. Köylüsü olan ve o zamanlar evli çocuklu olan Muhammed Çelimli, küçük kıza tecavüz etmiş. 35 yaşında olan Muhammed Çelimli olaydan sonra yoluna devam ederken küçük kız ailesine hiçbir şey söylememiş. Ta ki karnında 'birşeylerin kımıldadığını' farkedene kadar.

O sırada annesi kanser tedavisi için hastanede olduğundan yengesine "Karnımda birşey kımıldıyor bu ne' diye sormuş. Hamile kaldığının dahi farkında olmayan küçük kız için kabus orada bitmemiş. Ailesi olayı gizlemiş ve doğan çocuğu evlatlık verip onu da apar topar bir başkası ile evlendirmiş.

YÜZLEŞTİĞİ TECAVÜZCÜ BABA NE DEDİ? : Seba Boyraz bunu öğrendikten sonra babası olduğunu düşündüğü Muhammed Çelimli ile görüşmeye gidiyor. Baba olayı doğruluyor ve DNA testi yaptırmak istiyor. Sonraki günlerde ise bu kararından cayıp bir daha Seba Boyraz ile bu konuda görüşmüyor. Baba 13 yaşındaki bir kıza tecavüz ile ilgili de 'Beni kandırdılar, onun başkalarıyla da olduğunu söylediler" diyerek mağdur olduğunu iddia ediyor. 

ABLA : BAŞKA ÇOCUKLARI DA OLABİLİR : Muhammed Çelimli'nin kızı Nurgül Özgen, Seba Boyraz ile görüştüğünde şok bir şey söylüyor. 'Senin bir gün geleceğini biliyordum' diyen Nurgül Özgen, "Babamın başka çocukları da olabilir' diyor.

TECACÜZCÜ BİR BABAYI İSTER MİSİNİZ? : Esra Erol'daki kan donduran olayın bir diğer yüzünde tecavüz ürünü olan Seba Boyraz'ın zor durumu var. Genç kızın babasının bir tecavüzcü olduğunu öğrenmesine rağmen DNA testi istemesi 'siz olsanız ne yapardınız' sorusunu akıllara taktı. DNA testi mi isterdiniz, 13 yaşında annenize tecavüz etmesinin hesabını mı sorardınız? İzleyicinin aklındaki sorulara Seba 'Ona baba demek istemiyorum ama kim olduğumu da bilmek istiyorum' diyerek yanıt veriyor.


Etiketler Seba Boyraz
Yorumlar