Anasayfa /  Medya

Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragmanı izle (Shining Inheritance)

TRT 1'de yayınlayan ve Shining Inheritance uyarlaması olan Türk dizisi Elimi Bırakma'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragman izle

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2018 12:23

Puhu Tv'de yayınlayan ve Shining Inheritance uyarlaması olan Türk dizisi Elimi Bırakma'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragman izle

Yayınlanan son bölümde; Azra, Mert’in sevgisini yeniden kazanmak için savaşıyor. Sumru’nun Fatma ile imtihanı devam ediyor. Serap, Azra’ya Cenk’in aşkının geçici olduğunu söylerek çirkin ithamlarda bulunuyor. Ayrıca Cansu’nun durumu çok kötü bir video çekip Cenk’e gönderiyor. Azra ve Serap da bu videoyu izliyor. Sumru Mert’e karşılık Azra’nın Cenk’ten ayrılmasını istiyor. Elimi Bırakma 17. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son bölümde yaşananlar…

Elimi Bırakma 16. bölüm (son bölüm) yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Nevruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Batuhan Ekşi, Cemre Güneli ve Burak Tamdoğan gibi isimlerin bulunduğu Elini Bırakma son bölümde; Azra kardeşi için çok üzülüyor. Mert halen Azra'yı benimsemiş değil, ama Sumru'nun ikna etmesi ile Azra ile kalmayı kabul ediyor. Sumru'nun başı Fatma ile belada. Üstelik Burhan da Fatma'nın yanında. Öte yandan Cansu'ya ulaşılamıyor. Cansu bir video ile ortaya çıkıyor. Cansu Cenk'e gönderdiği videoda aşkına veda ediyor. Haberimizden 16. Son Bölümde yaşananları ve 16. yeni bölümde cevap bekleyen soruları öğrenebilirsiniz.

İşte Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragmanı izle  ve son bölüm izleme linki..

ELİMİ BIRAKMA 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sumru, Fatma ve eski kocası Burhan'ı yan yana kapısında görüyor. Sumru, Fatma'ya çıkışıyor. Burhan Sumru'ya ortak çıkarları bir araya getirdiğini söylüyor. Fatma, Mert'i görmek istiyor. Fatma, Sumru'nun tüm mesajlarının hala durduğunu söylüyor. Burhan da Sumru'nun suçlu duruma düşmek için her türlü ihmali yaptığını söyler.

SUMRU'NUN BAŞI FENA DERTTE

Azra Mert'i almaya gidiyor. Yanında Cenk ve Arda da var. Ama Mert huysuzluk yapınca Azra Sumru'yu aramak zorunda kalıyor. Sumru telefonu açıp müsait olmadığını söylüyor. Fatma da onu dinliyor. Sumru telefonda Mert'i sakinleştirmeye çalışıyor. Mert zor da olsa ikna ediliyor ve Mert Azra ile kalıyor.

Sumru, Burhan'a Cansu'nun da tehlikede olduğunu söylüyor. Burhan Cansu'nn yerini öğrenme istiyor. Sumru, Burhan ne derse yapmak zorunda kalıyor. Cansu'yu arıyorlar ama Cansu'nun telefonu kapalı

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM İZLE.

SERAP'TAN AZRA'YA ÇOK AĞIR SÖZLER

Azra, Cenk'e Mert'in gelişinden ne kadar mutlu olduğunu anlatıyor. Azra ümidini kaybetse de Cenk onu teselli ediyor. Serap muhabbetin ortasına giriyor. Mert'in Sumru'yu sevmesinin normal olduğunu söylüyor. Sonra Cenk gidiyor ve Serap, Azra ile konuşmak istiyor. Serap, Mert'in zamanla ona ısınacağını söylüyor. Sonra da kardeşi ile evlerinden gidebileceğini hatta başka şehre yerleşebileceğini söylüyor. Azra sadece Feride Hanım için kaldığını söylese de Serap ‘Cenk için kaldığını hepimiz biliyoruz' diyor. Serap daha da ileri gidip Çelenler'e gelin gelme hayalini unutmasını söylüyor. Azra ‘yeter bu kadar' diyerek konuşmayı bitiriyor.

  

HALİME SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR 

Halime son anlarını yaşıyor. Feride Hanım yanında. Feride ‘kızın da torunun da bana emanet' diyor. Halime'nin son isteği kızının gelip oğluna kavuşması. Feride Hanım Halime'nin kızının peşine düşüyor. Halime'nin kızı kocasından dayak yediği için evden kaçmış. Sığınma evlerinde aramaya başlıyorlar.

MERT SAKİNLEŞMİYOR

Azra sabah Mert'i oyunlarla uyandırıyor. Mert gülerek uyanıyor ama Azra'yı görünce bağırarak susmasını istiyor. Azra vazgeçmiyor eline taktığı kuklalarla bir hikaye anlatmaya başlıyor. Mert başta yumuşasa da birden bağırmaya başlıyor. Evdeki kimse Mert'i sakinleştiremiyor. Sumru gelip Mert'i alıyor. Serap kapıda Sumru'ya Azra ile konuştuğunu söylüyor ve Mert'i ikna etmesini istiyor. Sumru, Mert'i Fatma'ya götürüyor.

CANSU KAYIP

Sumru, Cansu'ya bir türlü ulaşamıyor. Cansu'dan Cenk'e bir video geliyor. Serap ve Azra'nın yanında Cenk videoyu açıyor. Cansu videoda Cenk'e veda ediyor. Hali perişan görünüyor. Sumru Mert'e karşılık Azra'nın Cenk'ten ayrılmasını istiyor.


Yorumlar