Anasayfa /  Medya

Diriliş Ertuğrul 98. bölüm 1. 2. fragmanı izle - TRT 1 Dizi izle

Diriliş Ertuğrul 98. bölüm 1. 2. fragmanı izle - TRT 1 Dizi izle. 97. bölümüyle izleyicisinden tam not alan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanında Ertuğrul Bey'in "Çok kan dökülecek" dediği sahne dikkat çekti. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve Diriliş 98. bölüm fragmanındaki detaylar...

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 14:01

Diriliş Ertuğrul 98. bölüm 1. 2. fragmanı izle - TRT 1 Dizi izle. 97. bölümüyle izleyicisinden tam not alan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanında Ertuğrul Bey'in "Çok kan dökülecek" dediği sahne dikkat çekti. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve Diriliş 98. bölüm fragmanındaki detaylar...

 

Osmanlı Beyliği’nin kurucusu Osman Bey’in babası olan ve aynı zamanda Kayı boyu lideri olan Ertuğrul Bey’in yaşamını ve beylik yönetimini konu edinen Diriliş Ertuğrul dizisi, ekrana gelen 97. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan bölümünün hemen ardından Diriliş 98. bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş 98. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Cemal Hünal gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi, ekrana gelen 97. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı için de bekleyiş sona erdi.

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm fragmanı, 97. bölümün hemen ardından yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul Bey'in "Bu kahpe cengin ortasında bir kere daha tuzağa düştük. Çok kan dökülecek!" dediği sahne izleyicilerde büyük merak uyandırdı.





Bahadır Bey'in "Geleceği varsa, göreceği de var!" dediği sahnenin ardından Ertuğrul Bey'in "Senin kelleni alırım Bahadır Bey!"" dediği sahne izleyicilerin dikkatini çekti.

Aynı zamanda Sadettin Köpek'in de "Buralar iyice karışacak. İşte o vakit Ertuğrul'un kellesini alacağım" dediği sahne dikkatlerden kaçmadı.



 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. YENİ BÖLÜM FRAGMANI -2-







DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul’un 97. bölümünü izleyemeyen izleyiciler ise, ekrana gelen 97. bölümde nelerin yaşandığını araştırıyor. İşte birçok gelişmenin yaşandığı Diriliş Ertuğrul 97. bölümü özeti;

Sadettin Köpek, Ertuğrul’a “Sultanımızın emriyle, bu topraklardaki vazifem bitmiştir. Bugün Allah’ın izniyle Konya’ya döneceğim. Verdiğin hükümlerin hesabı gayrı senden sorulur, bilesin. İnşallah verdiğin hüküm bu topraklara bela getirmez. Bu sözümü de yabana atmayasın.” dedi. Ertuğrul ise, “Ben vazifemi yaptım Emir Sadettin. İnşallah sen de Konya’ya vardığında, Sultanımızı zehirleyenleri de bana ve Alplerim’e de tuzak kuranları da tez vakitte bulacak mahareti gösterirsin.” dedi.

Öte yandan Ertuğrul’un Sadettin’e “Sultanımızın zehirlendiğini gördüğümde, sefere giderken tuzağa düştüğümde, devletimizi devlet olmaktan çıkaranlar olduğunu gördüm. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe. Sen de bilesin ki, uç beyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsaade etmeyeceğim. Devletimiz ebet müddet daim kalacaktır. Sultanımız, uğrunda olmaya hazır yiğit beylerin olduğunu bilsin, bu bize yeter.” dediği sahne büyük dikkat çekti.

diriliş ile ilgili görsel sonucu

Geçtiğimiz haftaki bölümde beylikten gönderilen Dündar, “Müsadenle yola revan olacağım beyim, bir emriniz var mıdır?” diye Ertuğrul’a sordu. Ertuğrul ise, “Göz o ki; dağın ardını göre, akıl o ki; başa geleceği bile Dündar. Çıktığın bu yolda gözlerin görür, aklın da başına gelir inşallah.” diyerek yanıtladı ve ardından Dündar helallik alarak ayrıldı.





Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen sahne (Video)




Yorumlar