Anasayfa /  Medya

Çukur Akın Koçovalı Ekin Koç mu oldu? Çukur dizi izle

Çukur Akın Koçovalı Ekin Koç mu oldu? Çukur dizi izle. in Koç, Çukur'un yeni karakteri olma yolunda. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakteri dizinin son bölümünde kim olduğu bilinmeyen biri tarafından vurulmuştu.

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2019 17:39

Çukur Akın Koçovalı Ekin Koç mu oldu? Çukur dizi izle. in Koç, Çukur'un yeni karakteri olma yolunda. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakteri dizinin son bölümünde kim olduğu bilinmeyen biri tarafından vurulmuştu.

Ekin Koç Çukura mı transfer oluyor? Uzun süredir ekranlarda olmayan, kendisini sinema projelerine adayan genç oyuncu Ekin Koç'un Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi. Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakterini de Akın Koçovalı'nın vurduğu tahmin ediliyor. Peki Ekin Koç Çukura mı transfer oluyor? Çukur Akın Koçovalı kim olacak? Akın Koçovalı karakterini Ekin Koç mu canlandıracak? İşte tüm ayrıntılar...

EKİN KOÇ ÇUKUR'A MI TRANSFER OLUYOR?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, kafa karıştıran 15. bölümüyle sezon arası vermişti.  Son bölümde ormanda beklerken hiç beklemediği anda kurşun yiyen Yamaç sadece 'Neden?' diye sorabiliyor.

Yamaç, ikinci kurşunu yedikten sonra ayağa kalkmaya çalışsa da bu sadece işleri daha kötüye götürüyor. Yamaç, yuvarlamaya başlarken anılarını hatırlıyor ve düştüğü yerde kalıyor.

SELİM'İN OĞLU AKIN MI VURDU?

Sosyal medyada ise araba farının ışığında silüeti görünen kişinin Medet olduğu iddiası ortaya atıldı. Diğer bir ihtimal ise, bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın Yamaç'ı vurduğu şeklinde oldu.

EKİN KOÇ, AKIN KOÇOVALI MI OLACAK?

Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi. 

Akın rolü için düşünülen ismin ise son olarak Şampiyon filminde oynayan genç oyuncu Ekin Koç olduğu iddia ediliyor.

AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

EKİN KOÇ KİMDİR?

Ekin Koç 21 Haziran 1992, Antalya doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır.

Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır. Ardından BluTV özel dizisi olan 7yüz dizisinde Pınar Göktaş ile başrolü paylaştı. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. BluTV özel dizisi Bozkır’da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmaktadır.

Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaştığı Bizim İçin Şampiyon filmi ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Sinema

2015 Senden Bana Kalan Özgür Arıca Başrol oyuncu

2015 Ali ve Nino Mehmed Başrol oyuncu

2018 Bizim İçin Şampiyon Halis Karataş Başrol oyuncu

Dizi

2013 Sana Bir Sır Vereceğim Tilki Başrol oyuncu

2014 Benim Adım Gültepe Seyfi Basrol oyuncu

2015-2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem I. Ahmed Başrol oyuncu

2017 7 Yüz Kaan Aykar Başrol oyuncu

2017-2018 Hayat Sırları Burak Özer Başrol oyuncu

ÇUKUR

Çukur Yamaç öldü mü kim vurdu?

Çukur son bölümde Yamaç'ı vuran kişinin kim oldu merak konusu sosyal medya hesaplarında yapılan dedikodularda Yamaç'ı Medet vurdu organ nakli için yaptıgı konuşuluyor.

Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekranda yayınlanan Çukur dizisi 49.bölüm ile bu hafta yayınlanmayacak olup yeni bölümü ile 7 Ocak Pazartesi günü sevenleri ile buluşacak.

Çukur 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fenomen dizi Çukur bu hafta yeni fragman yayınlanmadı maalesef fragman yayınlandıgında aksam.com.tr adresinden Çukur yeni bölüm fragmanı olarak izleyebilirsiniz.

Çukur son bölüm neler yaşandı

Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.

Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.

Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.


Yorumlar