Anasayfa /  Medya

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle. Her hafta soluksuz izlenen Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full izle

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2019 21:17

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle. Her hafta soluksuz izlenen Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full izle.



ÇUKUR SON BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle

Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle

ALİÇO ÖLDÜ MÜ?



Her hafta Show tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Çukur'da yeni bölümünde Yamaç yine siyah zarf alıyor. Salih ise Aliço'yu kurtaramıyor. Yamaç ise son anda kurtuluyor. Yamaç bu durumu kabul etmiyor fakat Aliço ya kurtulup kaçırılıyor ya da patlamada ölüyor. Yamaç ise artık delirmek üzere.



SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM



Sultan ana ise bu durum karşısında artık kendisini tutamıyor. İdris Koçavala'nın karşısına geçerek artık bu duruma bir son vermesini kimsenin ölmesini istemiyor. İdris Koçavalı'nın ne yapacağı büyük merak konusu. Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı izle - Aliço öldü mü? Çukur yeni bölüm full tek parça izle



Çukur 66. Bölüm Fragmanı



Çukur'un (2. Sezon 33. Bölüm) 66. Bölümünde; Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye dönecek. Çukur’dakiler dört bir yanda Aliço’yu bulmak için seferber olacak. Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kuracak. Bu sırada Celasun’un geçmişte yaptığı bir hata, Meke’yle ikisini Azer’le yüzleştirecek. İkilinin büyük bir tehlike yaşayacağı bölümde, seyircilerin ilk sezondan bu yana büyük merakla bekledikleri Akın Koçovalı da hapishaneden tahliye olmak için gün sayacak. Cumali, babasının kaybıyla yıkılan Damla’nın yanında olabilmek için elinden geleni yaparken Damla, iki tercih arasında kalacak. Sena ve Akşın’ın kayıplarının ardından yeni bir kaybın yaşanması Çukur’da hiçbir şeyi eskisi gibi yapmayacak ve tüm dengeleri alt üst edecek.


Yorumlar