Anasayfa /  Medya

Cem Küçük: Adnan Oktar hocamız...

Adnan Oktar’la arasında mesafe varmış gibi bir imaj çizmeye çalışan Cem Küçük’ün arşivinden çıkanlar ise dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol 14 Temmuz 2018 21:10

Adnan Oktar yapılanmasına karşı yapılan operasyon gündemdeki sıcaklığını koruyor. 235 kişi hakkında gözaltı kararı verilen soruşturmada, suçlamalar arasında “organize suç örgütü kurmak”, “uluslararası ajanlık” ve “küçük çocuklara taciz” de yer aldı.

Bu operasyon akıllara kripto FETÖ’cü Cem Küçük’ü de getirdi. Öyle ki; operasyondan hemen sonra sosyal medyada Cem Küçük’ün Adnan Oktar’la çekilen fotoğrafları yayıldı. Keza; Cem Küçük, operasyondan kısa süre önce sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Oktar'a mesaje koymaya çalışan Küçük'ün sosyal medyaya düşen videosunda ise Adnan Hocamız şeklinde ifadeler kullandığı görülüyor




Yıl 2013 | Cem Küçük: Adnan Oktar hocamız...https://t.co/qQ2Ad3aRC6 pic.twitter.com/Wn5HUG8bei


— T24 (@t24comtr) 14 Temmuz 2018




KÜÇÜK: SON 1 YILDA TAKİP EDEN BİRİYİM

Gözlerin çevrildiği Cem Küçük, Türkiye gazetesindeki bugünkü köşesinde ise Adnan Oktar grubuna yönelik operasyona destek verir gibi yaptı. Küçük yazısında, “Ben Adnan Oktar örgütünün bütün yaptıklarını özellikle son 1 yılda takip eden biriyim. Bakın daha birkaç ay önce Adnan Oktar Nagehan Alçı’ya iftiralar atınca Nagehan’ı arayıp ‘Rahat ol, bunlara çok yakında çok büyük operasyon geliyor. Müsterih ol’ diyen kişi benim” ifadelerini kullandı.


Yorumlar