Anasayfa /  Medya

Çarpışma dizisi patlama sahnesi yıktı geçti!

Show TV'de dün akşam 1. bölümü ile yayınlanan Çarpışma dizisi olay oldu. Daha ilk bölümden etkileyici senaryosu ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çarpışma özellikle patlama sahnesi ile yıktı geçti!

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 21:26

Çarpışma patlama sahnesinini izleyen yok artık, Sen ne Yaptın be Kıvanç demekten kendini alamadı. İlk bölümü ile Show ekranlarında izleyiciyi ile buluşan dizi daha ilk bölümü ile seyirciyi içine çekti. Özellikle patlama sahnesi sosyal medyada kısa sürede TT oldu

Show TV'de yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Çarpışma'daki patlama sahnesi, izleyenlerin tüylerini diken diken ederek göz yaşlarına boğdu.

Çarpışma'nın ilk bölümde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir karakterinin eşi ve çocuğu stadyum yanındaki canlı bomba saldırısında hayatını kaybetti. Kadir'in gözleri önündeki patlama sahnesi izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI:



Ay Yapım'ın uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisi Çarpışma 1. bölümüyle Show TV'de ekranlara geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz'ın başrollerde oynadığı Çarpışma ilk bölümüyle nefes kesti.

Çarpışma dizisi patlama sahnesi yıktı geçti! Sen ne yaptın be Kıvanç

Çarpışma 1. bölümde Organize Suçlar'da başkomiser olan Kadri aynı zamanda Sarıyer'in de amigosudur. Karısı ve kızını da Sarıyer'in maçına götüren Kadir maç çıkışı stadyum yanındaki canlı bombayı fark ederek vurup öldürdü.

Ancak ikinci canlı bomba ise karısı ve kızının yanında kendisini patlattı. Kadir kızı ve eşini gözlerinin önünde kaybetti. Çarpışma 1. bölümdeki canlı bomba sahnesi izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Patlama sonrasında yaşanan kaos izleyenleri etkiledi. Kadir ise kızını ve çocuğunu kaybetmesinin ardından hayata küstü.

Çarpışma dizisi ilk bölümüyle sosyal medyayı da salladı. Çarpışma, Twitter'da akşamın en fazla konuşulan konusu oldu.




Etiketler patlama sahnesi
Yorumlar