Anasayfa /  Medya

Barbaros Şansal yine Türkiye'ye hakaret etti - İzle

Kamuoyunda "terzi yamağı" olarak bilinen ucuz provokatör Barbaros Şansal çektiği bir videoda yine Türkiye'ye hakaret dolu sözler sarf etti. Daha önce ülkesinin insanına ağza alınmayacak küfürler eden Şansal "2019 Türkiye'ye giriyor" diyerek yine Türkiye'yi ve Türk insanını hedef aldı.

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 12:12

Türkiye hakkında ettiği hakaretten dolayı 6 ay ceza alan Barbaros Şansal, yeni yılda paylaştığı videodaki sözleriyle yeni bir skandala imza attı.



 

2016'yı 2017'ye bağlayan gece sosyal medyada paylaştığı videoda Türkiye'ye hakaret eden Barbaros Şansal'dan tepki çeken yeni bir video geldi. Şansal yeni yılda paylaştığı videoda söylediği sözlerle yine tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Şansal'ın yılbaşı partisinde Türkiye hakkında konuştuğu videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı. Şansal için kısa sürede binlerce olumsuz yorum yapıldı.

ATATÜRK TİŞÖRTLÜ UCUZ PROVOKATÖR

Türkiye hakkındaki skandan sözlerinin ardından KKTC'den sınır dışı edildikten sonra uçaktan inerken üstünde Atatürk fotoğrafı olan bir tişört giymişti. "Bana tepkili olanlar Atatürkçü düşmanlarıdır" gibi ucuz provokasyonlar deneyen Şansal'a vatandaşlar sert tepki göstermişti.


Yorumlar