Anasayfa /  Medya

Aybüke Pusat ve Boran Kuzum sevgili mi? Yeni bir set aşkı mı başladı?

Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Şahin Tepesinin genç oyuncuları Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un aşk yaşadıkları iddiası ortaya çıktı. Önceki akşam bir mekanda partiye katılan çift, kameraları farkedince tegirdin oldular. Peki Aybüke Pusat ve Boran Kuzum sevgili mi?

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 15:03


ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Şahin Tepesi dizisinde başrolleri paylaşan Aybüke Pusat ile Boran Kuzum aşkı gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir ikilinin aşk yaşadığı iddia edilen Aybüke Pusat ile Boran Kuzum'un fena yakalandı. Peki Aybüke Pusat ile Boran Kuzum sevgili mi?

Şahin Tepesi dizisinin tutkulu aşıklarını canlandıran Aybüke Pusat ile Boran Kuzum birlikte yakalandı. İkili önceki gece partiye birlikte katıldılar.

Flaşlar patlayınca ne yapacaklarını şaşıran ikili birbirlerinden uzaklaşmaya çalıştı. Koşar adımlarla kendilerini mekana attılar.

​​​​​​​

Gece boyunca eğlenen Boran Kuzum ile Aybüke Pusat'ın sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi. Mekandan ayrı ayrı çıkan çift aşk sorularını yanıtsız bıraktı.

​​​​​​​

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etmiştir. Daha sonra eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde devam ettirme kararı almıştır.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizinin kadrosunda yer almıştır.

2017 yılına gelindiğinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizide Doktor Bahar karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. Söz dizisi başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerle başrolü paylaştı.

BORAN KUZUM KİMDİR?

Boran Kuzum 1 Ekim 1992'de Ankara'da doğmuştur. Boran Kuzum üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamlamıştır. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer almıştır

​​​​​​​

Analar ve Anneler'de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır. Lakin dizi uzun sürmemiş ekrana veda etmiştir. 2016'da Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır.

Esas çıkışını Taylan Biraderler'in yönetmenliğinde çekilen, Milli Mücadele yıllar��nın anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leon karakteri ile yapmıştır. Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro'nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırmaktadır

.




Yorumlar