Anasayfa /  Medya

AKİT TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun Saadet Partililerin saldırılarına çok sert cevap verdi: Yazık çok yazık!

Akit TV’de her Perşembe 20.45’te ekranlarınıza gelen Asıl Mesele Programının son konuğu Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam oldu. Canlı yayında gergin anlar ın sonunda Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam yayını terk etti. Yaşanan olayın ardından Saadet Partilileri şimşeklerini üzerine çeken AKİT TV'da Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun Saadet Partililerin saldırılarına çok sert cevap verdi

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2018 03:43

Akit TV Asıl Mesele Programının konuğu olan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'ın yayını terk etesi ile Saadet Partililerin elrştrilerinin odağı olan AKİT TV'da Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun Saadet Partililere sosyal medya üzerinden cevap verdi! 

İşte AKİT TV'da Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun Saadet Partililere sosyal medya üzerinden verdiği cevap.

Hakikati siz böyle mi araştırıyorsunuz.. Yazık çok yazık..

Akit TV’de her Perşembe 20.45’te ekranlarınıza gelen Asıl Mesele Programının son konuğu Meclis’te tartışmalı 15 Temmuz açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çeken Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam oldu.. 

Bendeniz, Cihangir Beyi’i davet ederken, bu programda çanak soru olmayacağını biraz terleyeceğini peşinen söyledim.. O da “Elbette ben de çanak soru istemiyorum” diyerek mukabele etti. 

Sonra ne oldu? 

Cihangir Bey programımıza geldi ve Meclis’te yaptığı konuşmanın tamamını vermemizi istedi. Canlı yayında O’nun sosyal medya hesabından indirdiğimiz videoyu kesintisiz, aynen yayımladık. Sonra sorduğumuz sorularda özellikle ‘Hak-Batıl’ sözleriyle ilgili sorumuza söylemek istediklerini sonuna kadar dinledik ve memnum da olduk. Ancak sıra 17/25 Aralık 2013’te yaşanan darbe teşebbüsü sonrası attığı FETÖ’ye destek çağrışımı yapan tweetlerine gelince hayli sinirlendi. Twetlerinin çoğu 2015 ve 2016 tarihli idi.. Yani FETÖ’nün ihaneti artık tescillenmiş, operasyonlar başlamıştı. Biz Sayın Cihangir’in 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi attığı milli irade yanlısı tweetlerini de aynı hassasiyetle ekrana getirdik ve kendisine yorumlattık.

KEŞKE AÇIKLASAYDI

Ancak 17/25 sonrası FETÖ lehine gözüken paylaşımlarıyla alakalı sorularımızdan bunalmış olmalı ki, stüdyomuzu terk etti. Oysa aynı programın bir önceki hafta konuğu emekli General MGK eski Genel Sekreteri Tuncer Kılınç’tı.. Yine, bir önceki hafta Sn. Abdullatif Şener, bir önce de Sn. Rıza Zelyut’tu.. Bu isimlere yüklenmekse Cihangir Bey’den daha fazla yüklendik ve açık yüreklilikle sorularımıza cevap verdiler.. Ancak Cihangir Bey bir siyasetçi olmasına rağmen, aynı tahammülü gösteremedi.. 

Her neyse ‘Ayrılıyorum’ dedi ve gitti. Olabilir saygı duyuyorum.. Kaldı ki ben kendisi gittikten sonra da, “Abimizdir, FETÖ ile iltisakı olduğuna inanmıyorum, ancak keşke bunları açıklasaydı” cümlesi kurmuş biriyim.. 

BUNLAR SAADET PARTİLİ OLAMAZ

Ancak olay burada kapanmadı. 17/25 Aralık 2013’e kadar oy verdiğim Saadet Partisi’nin bazı teşkilatları ve çoğu da feyk hesaplarla hakaret ve küfür yağmuruna tuttular bizi.. Dahası iftiralar gırla gitti. Bunlardan en aptalca ve gülüncü ise benim, 2013’te; 17/25 Aralık darbe girişiminden çok evvel attığım twetlerdi. 

Bakınız affınıza sığınarak ‘aptalca’ diyorum, zira o paylaştıkları ve hepi topu 2 tane buldukları tweetilerin neden atıldığını ve onlarda ne yazdığını hiç biri anlamadan ‘sürü mantığı’ ile paylaşıyordu. 

İŞTE O TWEETLERİN HİKAYESİ

Peki neydi bu tweetler ve nasıl atılmıştı. 

Bakınız; twetlerimden birisi 12 Haziran 2013 tarihli.. Yani 28 Mayıs 2013’te başlayan Gezi Provokasyonunun 14. Günü.. Hatırlayın bu günlerde dönemin Başbakanı Sayın Erdoğan’a başta FETÖ’cüler (O zaman henüz FETÖ denmiyordu) olmak üzere Bazı Saadet Partililer de dahil üslup eleştirisi yapıyordu. Adeta Gezi kalkışmasının müsebbibi olarak Sayın Erdoğan’ın üslubunu görüyorlardı. Sayın Erdoğan’ın üslubunun ülkeyi gerdiğini, kamplaştırdığını öne sürüyorlardı. Dönemin Zaman gazetesi yazarları ve FETÖ’Cü isimler de bu algıya öncülük ediyordu. İşte bu günlerde ben teweet atmşım. Ne demişim: 

“Mesele Üslup ise Menderes neden asıldı? Fethullah Gülen neden ABD’de yaşamak zorunda bırakıldı?”

Evet Gülen’in adını yazıyordum, çünkü onlara göre Hocaları nazik ve son derece müşfik biriydi.. Ve Erdoğan’a karşı algıyı da O’nun taraftarları yürütüyordu.. Aslında ben Onları, kendi hocaları ile vuruyordum.. Aynı dönemde yaptığım TV konuşmalarımda da bu üslup meselesinde Sayın Erdoğan’a haksızlık yapıldığını anlatıyordum.

İkinci tweetimi ise yine 17/25 darbe teşebbüsünden yine çok evvel ve yukarıdaki twetten sadece iki gün sonra 16 Haziran 2013’te atmışım.. 

Onda ne diyorum:

“Olimpiyatlarda anons: Sırada sözleri muhterem Fethullah Gülen’e ait şarkı var..”

Evet bu tweeti evde Türkçe olimpiyatlarını izlerken attım.. Peki neden? Tweete bakın lütfen 

1- Olimpiyatlarda anons: Yani ifade bana ait değil. Orada yapılan anonsu aynen kelimesi kelimesine yazmışım. “Sırada sözleri muhterem Fethullah Gülen’e ait ŞARKI var..”

2- Yani diyorum ki, bakın ey ahali, ‘Hocaefendi, Mehdi, sorgulanamaz gördükleri zat aslında bir şarkı sözü yazarı..

HERKES SUSARKEN BEN ELEŞTİRDİM

Aslında görülecektir ki, azıcık tefekkür edince anlaşılacaktır ki, hiç kimse FETÖ elebaşı ve taraftarlarına yönelik tek eleştiri cümlesi kuramadığı bu günlerde, bendeniz, Gülen ve taraftarlarına iki tweetimde de ciddi eleştiri yapmışım.. 

Ezcümle… Bugüne kadar geçmişimde utanacak en ufak bir lekem yok hamd olsun.. Bazıları kendileri gibi zannederek bu tweetlerimi sileceğimi zannetti.. Niçin sileyim, yaptığım şey; sizin cesaret edemediğiniz dönemde ben eleştiri yapmışım.. Dahası bunlar benim iftihar mesajlarım.. Bakarsanız bu tweetlerimin haricinde daha onlarca FETÖ aleyhine daha ağır yazı ve paylaşımlarımı bulacaksınız..

Boşuna uğraşmayın çamurunuz bizde tutmaz..




Yorumlar