Anasayfa /  Medya

AK Partili Kuzu'dan Mengü'ye şok sözler

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, CNN Türk'te Nevşin Mengü'nün referandumla ilgili sorularını cevapladı. Mengü, CHP'nin argümanları üzerinden Kuzu'ya soru sormak isteyince, Kuzu'dan tepki gecikmedi.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2017 20:38

CNN Türk'ten Nevşin Mengü'nün yeni anayasayla ilgili sözleri AK Partili Burhan Kuzu'yu kızdırdı. Soru diye kendisine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yönelttiğini söyleyerek Mengü'ye tepki gösterdi.

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, CNN Türk'te referandumu ve yeni anayasayı anlattı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile güçler ayrılığı ilkesinin daha da güçleneceğini söyleyen Kuzu, Nevşin Mengü'nün tüm yetki tek kişide toplanacak iddialarına ise sert çıktı.

"SİZ BENİMLE TARTIŞMAYA MI GELDİNİZ?"

Kuzu, Mengü'nün ardı ardına yeni anayasayla ilgili eleştirilerine "Siz konuyu benimle tartışmaya mı geldiniz yoksa sorularınıza cevap mı istiyorsunuz" diye tepki gösterdi. Mengü'nün itirazlarının sürmesi üzerine Kuzu şöyle konuştu:

"Bir soru içerisinde 50 soru sorulmaz. Siz aynen Kemal Bey gibi dolmuş vaziyette soru soruyorsunuz. Ben çok programa katıldım ama böyle bir program görmedim kusura bakmayın. Dediklerinizin çoğu yanlış ve Kemal Bey'in yalanları. Piyasaya sürdüğü yalanlar. Tek tek gidelim eğer program yapacaksak. Yok yapmayacaksak ayrı şey. O zaman da başka türlü davranalım." 


Etiketler Burhan Kuzu
Yorumlar