Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MEB, İl Jandarma ve EGM Bünyesine TYP Kapsamında Personel Alımı Yapılacak

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yayımlanan personel alım ilanları Mayıs ayında yavaşlama göstermişti.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 13:35

Bu kapsamda uzun süredir ilan yayımlayan TYP alımları için daha önceden yayımlanan ilanlara da başvuru süreci sona eriyor.

Giresun TYP Personel Alım İlanları

Giresun için yayımlanan TYP ilanlarının büyük bir kısmı şehir merkezinde faaliyet gösteren kamu kurumlarınca duyuruldu. Bunun yanında ilçeler içinde ilanlar bulunuyor.

Alım yapılacak ilçeler; Giresun Merkez, Alucra, Espiye, Eynesil, Görele, Keşap, Şebinkarahisar, Tiğrebolu, Piraziz, Yağlıdere, Çamoluk, Çanakçı, Doğankent, Güce.

Alım Yapacak Kurumlar: Giresun Merkez'de İl Jandarma Komutanlğı, İl Emniyet Genel Müdürlüğü, İl Orman Müdürlüğü, İl Aile ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü, Valilik, İlçe Belediye Başkanlıkları, İl Özel İdaresi gibi kurumlar.

Alım Yapılacak Uygulama Alanları: Bu ilçelerde yukarıda yer alan kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda alımların Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Ağaçlandırma kadrolarına olacağı duyuruldu.

İstanbul TYP Personel Alım İlanları

İstanbul için yayımlanan ilanlar yeni gün ile adaylara duyuruldu. Bu ilanlara başvurular 15 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek.

Alım Yapılacak İlçeler: İstanbul için iki ilan yayımlandı. Bu ilanlarda alımların İstanbul Beyoğlu ve İstanbul Kadıköy İlçelerine olacağı bildirildi.

Alım Yapacak Kurumlar: İlana göre alımlar Milli Eğitim Bakanlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından yayımlandı.

Uygulama Alanları: TYP personel alım ilanlarına göre İstanbul için yapılacak alımlar MEB bakım onarım ve temizlik, Çevre temizliği kadrolarına olacak.

TYP İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN

Bağlantıya tıklayın ve açılan sayfada sadece Ara butonuna basacaklar. Bu sayede başvuruları devam eden tüm ilanlar görüntülenebilecek. Ara butonuna basmadan önce ise hiçbir alanı doldurmanız gerekmiyor.

Ayrıca şehir kısmına kendi şehrinizi yazıp Ara butonuna basabilirsiniz. Uygun ilan bulunamadı yazısı alırsanız arama yaptığınız şehir için ilan yok demektir.

İŞKUR TYP ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar