Anasayfa /  Foto Galeri

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Mayıs 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

2 Mayıs’ta Venüs’ün burcunuza geçmesiyle ay boyunca birçok alanda parlayabilir, öne çıkabilirsiniz. Bu dönem dış görünüm değişiklikleri yapmak isteyen Koçlar için de ideal olacak. 4 Mayıs’ta yöneticiniz Mars ile Uranüs arasında pozitif etkileşim var. Karşınıza bir sözleşme, bir eğitim fırsatı veya sürpriz bir seyahat çıkabilir. Ancak 10 Mayıs’ta Merkür yine bu alanınızda retro yapmaya başlayacak. O nedenle imza süreçlerinizi retrodan önce tamamlamaya çalışın. 11 Mayıs’ta Jüpiter sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Hayattan istekleriniz, dilekleriniz, hayalleriniz için gökyüzü size şans kapılarını açıyor. Bu etki Kasım’a dek sürecek; o nedenle doğru zamanda doğru adımları atmaya çalışın. 16 Mayıs’taki Ay tutulmasından sert etki alıyorsunuz. Hem parasal konularda temkinli olun hem de kendinizi ruhsal olarak güçlü tutun. Hemen ardından 18 Mayıs’ta Mars’ın Neptün’le kavuşumu da sizi psikolojik olarak zorlayabilir. Bilinçaltı öfke, gerilim ya da depresyonu tetikleyebilir. Zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi bu sürece hazır tutun ve hayatın size neyi öğretmeye çalıştığına odaklanın. Hiçbir şey boşuna değil. Ayın son haftasında yeni farkındalıklarla birlikte kendinizi toparlıyorsunuz. 25 Mayıs’ta Mars burcunuza geçiyor, 29’unda da Jüpiter’le kavuşuyor. Bütün bu etkiler sizi daha da güçlendirecek ve kendi yolunuzda cesaretle ilerlemenizi destekleyecek.

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Mayıs ayına yöneticiniz Venüs’ün Jüpiter ve Plüton ile pozitif etkileşimleriyle başlıyorsunuz. Geçtiğimiz ay sonunda aldığınız kararları netleştirebilir ve yakaladığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz. 2 Mayıs’ta Venüs’ün Koç’a geçişi ise size tam tanımlayamadığınız bir huzursuzluk verebilir. Rahat etmediği bir burca geçen yöneticiniz özellikle aşk ve ilişkilerle ilgili bilinçaltınıza attığınız konulara bakmanıza işaret ediyor. Huzursuzluğunuzun nedeni bastırdığınız öfkeniz ya da dürtüleriniz olabilir. 5 Mayıs’ta Güneş ve Uranüs sizin burcunuzda kavuşacaklar. Hayatınıza bambaşka bir gözle bakabilir, ani aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle ilişkileriniz de sıcak bir ton kazanabilir. 10 Mayıs’ta başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini para evinizden alıyorsunuz. Bu süreçte alım-satım kararlarınızda temkinli olun. Koşulları iyi gözlemleyin. 16 Mayıs’taki Ay tutulması evlilik evinizde gerçekleşecek. Sert etkileri olan tutulma ilişkiniz için sınav niteliğinde olabilir. Sınav sizin tutunma eğiliminiz üzerinden de gelebilir ve asıl yüzleşmeyi bu anlamda kendinizle yaşayabilirsiniz. Ayın son haftasında sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor. 28 Mayıs’ta ise Venüs sizin burcunuza geçiş yaparak sizi zor geçen ayın ardından desteklemeye başlayacak.