MAYIS 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları bu ay iletişiminizin çok güçleneceği ve yakın çevre, akraba, kardeş ve kuzen ilişkilerinin ön planda olacağı bir ay olacak.İnsanlar iletişim kurmak, iş birlikleri yapmak ve eğitim anlamında kendinizi geliştirmek adına uygun bir ay olacak. Şehirlerarası mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz artabilir.26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte hayata ve insanlara bakış açınız değişiyor.Kendinizi değiştirip dönüştüreceğiniz bir ay sizleri bekliyor.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu ay parasal konular,gelir gider dengesi, kazancınız ve ödemeleriniz gündemde olacak. Gelirini arttırmak isteyen bir Boğa burcuysanız güzel fırsatlar kapınızı çalabilir.İş değiştirmek veya iş yapış şeklinizi değiştirmek istiyorsanız adımlar atmak için uygun olacak. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte alacak verecek, borç, vergi , banka konularıyla ilgili konulara odaklanmanız ve beklediğiniz haberleri almanız söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu ay hedeflerinize, kendinize, hayallerinize ve ilişkilerinize odaklandığınız bir ay olacak gibi duruyor. İlişkinizde sorunlar varsa partnerinizle oturup konuşamak ve çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz.İlişkinizde sorun yoksa birlikte daha çok vakit geçirmek ve ilişkinizi daha ileri bir seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte sorunlu ilişkiler biterken, bazı ilişkiler ise ciddiyete doğru adım atacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu ay biraz içinize dönmek, geçmişin ve geleceğin muhakemesini yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı konu ve durumların tekrardan yaşanmasından korkabilirsiniz ama bu duyguları çok fazla abartmamalısınız. Bu ay hem ruhsa hem de bedensel olarak zaman zaman zorlandığını hissedebilirsiniz. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Tutulma ile uzun zamandır devam eden bir sağlık sorununuz varsa şifalanabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu ay sosyal çevre ilişkileri, arkadaşlarla olan iletişiminiz ve işinizden elde ettiğiniz gelire odaklandığınız bir ay olacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.Aynı şekilde onlarında sizin tavsiyelerinşze ihtiyaçları olabilir. İşinizden elde ettiğiniz gelirin artacağı ve yeni iş fırsatları yakalayacağınız bir dönem olacak.26 Mayıs'ta gerçekeleşcek olan Tutulma ile birlikte aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu ay kariyer hayatınıza, hedeflerinize ve otorite figürlerine odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Hayata karşı olan ve kariyer hayatınızda olan hedeflerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar önünüze geliyor olacak.Otorite figürleri patronlar, eş ve ebeveynlerinizle olan iletişiminiz bir hayli yoğun olacak gibi duruyor. 26 Mayıs'ta gerçekeleşcek olan Tutulma ile birlikte ev değişitirmek, taşınmak veya aileyle ilgili konular gündemde olacak.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu ay kişisel gelişiminiz, eğitim hayatınız ve yurtdışı bağlantılı konulara odaklanıyor olacaksınız. Yabancılarla olan iletişiminiz artabilir. Uzak mesafedeki kişilerden beklediğiniz haberler varsa bu ay içerisinde gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak veya mevcut eğitiminizi tamamlamak için güzel etkiler altında olacaksınız. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte iletişim kazalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu ay parasal konular gündeminizde olacak.Alacak verecek, borç, kredi, banka ve sigorta ile ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Beklediğiniz ödemeler gelebilir. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili gündemleriniz olabilir. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte parasal konularda sonuçlanmayan konularınız sonuçlanabilir. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu ay ikili ilişkilere çok odaklanacağınız bir ay olacak gibi duruyor. Evliyseniz eşinizle veya uzun zamandır devam eden bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. İlişkinizde sorunlar varsa oturup konuşmak ve bir sonuca
bağlamak isteyebilirsiniz. 26 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte bitmesi gereken ilişkiler biterken, daha ileri seviyeye geçmesi gereken ilişkiler ise daha ileri seviyeye taşınacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu ay ruh ve beden sağlığınıza, günlük rutinlerinize ve iş hayatınıza odaklanacağınız bir ay olacak gibi görünüyor. Çalışan bir Oğlak burcuysanız iş yoğunluğunuz artabilir ancak bu süreçte kendinizi önemsemeli ve dinlenmenize, beslenmenize stresten uzak durmaya özen göstermelisiniz. 26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte uzun zamandır sizi yoran sağlık sorunlarını şifalandırabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu ay aşk hayatınız, flörtünüz, çocuklar ve hayattan keyif aldığınız konulara odaklanmak isteyeceksiniz İlişkiniz varsa iletişiminiz daha iyi bir seviyeye ulaşabilir. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır kendine zaman ayırmayan bir Kova burcuysanız yeni hobiler keşfedebilirsiniz.26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Tutulma ile bazı arkadaşlarınızla kopmalar yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu ay ev yuva ve aile konularına odaklanıyor olacaksınız. Ev değiştirmek, ev dekore etmek, aile ve ebeveynlerle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Komşularınızla olan iletişiminize de ayrıca dikkat etmenizi tavsiye ederim. 26 Mayıs tarihimde gerçekleşecek olan Tutulma ile birlikte kariyer hayatınzda bazı değişikliklere gitmek ve yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar