Anasayfa /  Foto Galeri

Masumlar Apartmanı’nın yıldızından şaşırtan Farah Zeynep Abdullah itirafı

Masumlar Apartmanı, TRT 1’in fenomen dizileri arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği “Esra” karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Esra Ruşan, geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah hakkında şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Samimi sohbetiyle öne çıkan Esra Ruşan, Pena Youtube kanalına konuk oldu.

Masumlar Apartmanı’nın yıldızından şaşırtan Farah Zeynep Abdullah itirafı - Sayfa 1

Başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisiyle dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu Esra Ruşan, kariyerinden özel hayatına kadar pek çok şeyi Pena YouTube kanalına anlattı.

Masumlar Apartmanı’nın yıldızından şaşırtan Farah Zeynep Abdullah itirafı - Sayfa 2

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İTİRAFI

Geçtiğimiz sezon finalinin ardından diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah hakkında konuşan Ruşan, ''Evet, Farah'ın gitmesi hepimizi çok üzdü. Ama beni ayrı üzdü... Çünkü bizim ayrı bir enerjimiz vardı. Hem sahne çekerken hem de sahne dışındaki anlarımızda da birbirimize çok yüksektik ve seviyorduk. Ama ben inanıyorum ki bir gün Farah ile başka bir projede yan yana geleceğiz. Gelmesek bile bundan sonra Farah hep benim hayatımda olacak. Bu arada İnci karakterini de ayrı seviyordum...” dedi.

Masumlar Apartmanı’nın yıldızından şaşırtan Farah Zeynep Abdullah itirafı - Sayfa 3

''ESRA GİBİ BİR ARKADAŞIM OLSUN İSTERDİM''

Dizide gerçek adını kullanan Esra Ruşan, bunun tamamen bir tesadüf olduğunu açıkladı. Ruşan, ''Esra gibi bir arkadaşım olsun isterdim ama oynadığım karakterle hiçbir alakam yok.'' Dedi.

Masumlar Apartmanı’nın yıldızından şaşırtan Farah Zeynep Abdullah itirafı - Sayfa 4

Dizide başka bir karakteri canlandırma imkanı olsaydı, Han'ı oynamak istediğini dile getiren oyuncu, ''O karakteri oynamak çok zevkli olurdu'' ifadesini kullandı.