Anasayfa /  Foto Galeri

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı konuştu: Seyirci o sevilmemiş ailenin bütün fertlerini sahiplendi

TRT'nin reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde 'Neriman' karakterine hayat veren genç ve başarılı oyuncu Gizem Katmer, MedyaTava'dan Ömer Üst'ün sorularını yanıtladı.

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı konuştu: Seyirci o sevilmemiş ailenin bütün fertlerini sahiplendi - Sayfa 1

Neriman, Masumlar Apartmanı'nın en masum ve en naif karakteri belki de... Bir o kadar da gizemli... İlk dizisinde, kendi adı gibi gizemli bir karaktere hayat veren Gizem Katmer, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı konuştu: Seyirci o sevilmemiş ailenin bütün fertlerini sahiplendi - Sayfa 2

Öncelikle yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Masumlar Apartmanı ile en merak edilen isimlerden biri oldunuz. Biraz kendinizden bahseder misin?

Ben de teşekkür ederim ilginize... Şimdilerde kendimle ilgili söyleyebileceğim şey şu sanırım, hayalindeki mesleği yaparak kendi ayaklarının üstünde duran şanslı bir genç kadınım diyebilirim.

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı konuştu: Seyirci o sevilmemiş ailenin bütün fertlerini sahiplendi - Sayfa 3

Masumlar Apartmanı, yeni sezonun en çok izlenen dizisi oldu. Klasik bir soru olacak ama bu kadar sevilmesini bekliyor muydunuz?

Bu kadarını öngöremedim tabii ama hikayenin televizyonda daha önce gördüklerimizden farklı olması, senaryo ekibi, Çağrı Hoca ve ekibi, Çiğdem Hoca, işin TRT ekranlarında olacak olması gibi faktörleri öğrendiğimde kaliteli bir iş olacağından emindim.

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı konuştu: Seyirci o sevilmemiş ailenin bütün fertlerini sahiplendi - Sayfa 4

İlk teklif geldiğinde ve senaryoyu okuduğunuzda ne hissettiniz?

İnanılmaz heyecanlandım. Hem hikayenin özgünlüğü hem auditon vereceğim karakterin derinliği... O kadar çok istedim ki Neriman’ı, sonuçlanana kadar başka bir şeye de odaklanamadım hatta.