Anasayfa /  Medya /  Dizi

Masumlar Apartmanı sezon finalinde İnci'nin vedası damga vurdu

TRT 1’in salı günlerine damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan 37'nci bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin son bölümüne, Farah Zeynep Abdullah'ın vedası damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2021 15:28

Masumlar Apartmanı dizisinde 'İnci' karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, dün akşam yayınlanan sezon finaliyle birlikte, projeye veda etti.

Dizinin romantik ikilisi Gülben ve Esat aşkı, Gülben’in korkuları sebebiyle son buldu. Kendisinin problemli olduğunu ve Esat’ı mutlu edemeyeceğini düşünen Gülben, çok zor ve duygusal bir konuşmanın ardından Esat’tan ayrıldı. Masumlar Apartmanı, 8 Haziran günü gerçekleşen sezon finali ile izleyicisini ekrana kilitledi.

TRT 1 ekranlarında Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarılı oyunculukları ile dikkat çeken dizinin karakterleri, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

MASUMLAR APARTMANI'NA VEDA ETTİ

İnci’nin hamile olduğunu öğrenen Han, İnci’yle arasını düzeltmek için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak İnci ise Han ile beraber olmak istemez. Han’a aşık olmasına rağmen, bu şekilde bir evlilik yapmak istemediğini ve çocuğunu bu şekilde büyütmek istemediğini söyleyerek Han’dan ayrıldı.

Gülben ve Esat arasındaki ilişki ise, Gülben’in korkuları sebebiyle son buldu. Gülben’in kendisinin problemli olduğunu ve Esat’ı mutlu edemeyeceğini düşündüğü için son bulan aşkta, Esat’ın kendisinden daha iyisini hak ettiğini düşünür.

Son zamanlarda gündemde sıklıkla yer alan dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı ise dün akşamki sezon finali ile belli oldu. Han’ı her ne kadar sevse de annesi gibi yapmak istemediği için Han’dan ayrılan İnci, daha sonra pişman olur. Sevilen diziye veda ettiği kesinleşen İnci, Han’a geri dönmek isterken kaza yaptı.

Bu şekilde Farah Zeynep Abdullah, diziden ölerek ayrılmış oldu.

'İNCİ'NİN YOLCULUĞU BURADA BİTTİ'

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah, sezon finalinin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olucak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı. Canım İnci"

Yorumlar