Anasayfa /  Foto Galeri

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Masumlar Apartmanı oyuncuları ve öyküsü ile izleyicilerin dikkatini çeken yapımlar arasında yer aldı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Masumlar Apartmanı salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide oturulan apartman bir diğer dikkat çeken detay arasında yer alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz haftlarda yayın hayatına başladı. TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek gerçekleştiriliyor. Konu ile beğeni toplayan dizinin karakterlerine hayat veren oyuncuların yaşamları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı?

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 2

Salı akşamlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı gerek konusu ve oyuncuları gerekse çekim mekanlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Büyük bir çoğunluğu bir apartman dairesinde çekilen Masumlar Apartmanı konusunu yaşanmış bir hikayeden alıyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin konusu, kitabı ve çekildiği yer hakkında ayrıntılar.

Ekran macerasına 15 Eylül 2020 tarihinde başlayan Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 3

MASUMLAR APARTMANI KONUSU
Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 4

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI
Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer