Anasayfa /  Medya /  Dizi

Masumlar Apartmanı dizisine bomba transfer

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı kadrosuna bomba bir isim daha katılıyor. Diziye girecek yeni karakter sayesinde Safiye'nin neden bu durumda olduğunun düğümü çözülecek. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2021 21:32

Masumlar Apartmanı her hafta izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Total ve AB gruplarında zirveyi kimseye kaptırmayan dizinin kadrosuna düğümleri çözecek çok önemli bir isim daha katılıyor.

 Dizinin başrol karakterlerinden biri olan Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye'nin ve annesi Hasibe'nin neden bu durumda oldukları ve neler yaşadıkları diziye yeni katılacak karakter ile belli olacak. Diziye son katılacak isim Safiye'nin anneannesi olan Meryem karakteri olacak.

2020 yılının en beğenilen dizilerinin başında gelen Masumlar Apartmanı'na flaş bir karakter daha katılıyor. OGM Pictures imzalı dizide artık Safiye'nin (Ezgi Mola) anneannesi Meryem'i de izleyeceğiz.

Safiye ve annesi Hasibe'nin hayatındaki travmaların nedeni de böylece açıklığa kavuşacak. Meryem rolü için bir süredir çok etkili bir oyuncu arayışına girildiği konuşuluyordu. Karaktere usta oyuncu Serpil Gül'ün hayat vereceği öğrenildi.

 

Yorumlar