Anasayfa /  Foto Galeri

Masumlar Apartmanı Baraj Survivor Hekimoğlu'na reyting şoku! Zirve bakın kimin

27 Nisan 2021 salı gününün reyting sonuçları merak ediliyor. Dün akşam Atv'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TRT1'de Masumlar Apartmanı, Star Tv'de Sefirin Kızı, Kanal D'de Hekimoğlu ve Fox Tv'de Baraj yapımları ekrana gelecek. Peki, en çok izlenen yapım hangisi? Reyting listesinde kim birinci oldu? İşte tüm detaylar...

Masumlar Apartmanı Baraj Survivor Hekimoğlu'na reyting şoku! Zirve bakın kimin - Sayfa 1

27 Nisan 2021'in reyting sonuçları Hekimoğlu, Survivor, Baraj ve Masumlar Apartmanı'nı hüsrana uğrattı.

Masumlar Apartmanı Baraj Survivor Hekimoğlu'na reyting şoku! Zirve bakın kimin - Sayfa 2

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar aldığı Masumlar Apartmanı dün akşamki bölümüyle reytinglerde zirveyi kaptırdı.

Masumlar Apartmanı Baraj Survivor Hekimoğlu'na reyting şoku! Zirve bakın kimin - Sayfa 3

Mehmet Ali’nin hastaneden ayrılma zamanı gelip çatınca Hekimoğlu’nun ona karşı olan tavrı değiştiği ve bu durum Emre’yi son derece rahatsız ettiği Hekimoğlu'nun son bölümü reytinglerde bu hafta da ilk 10'a giremedi. 

Masumlar Apartmanı Baraj Survivor Hekimoğlu'na reyting şoku! Zirve bakın kimin - Sayfa 4

Survivor'dan elenen isim salı gecesi belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor'a veda eden isim İlayda oldu. Heyecan dolu anların yaşandığı program reytinglerde çakıldı.