Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler!

MasterChef Türkiye'de finale haftalar kala son elenen isim Yasin Obuz oldu. MasterChef'in 6 Aralık Cuma yayınlanan son bölümüne, renkli kişiliğiyle dikkat çeken Yasin'in vedası damga vurdu. Diğer yarışmacıların aksine profesyonel aşçı olmamasına rağmen son 7 isim arasına kalmayı başaran Yasin'in veda sözleri olay oldu. Yasin, "Benim üzerimden Acun Medya'yı karalamak isteyen insanları mahçup ettiğim için sevinçliyim" dedi. Şef Somer Sivrioğlu ise Yasin'i alnından öperek yarışmadan uğurladı.

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler! - Sayfa 1

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler!

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler! - Sayfa 2

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta aynı takımda yer alan Cemre, Batuhan ve Yasin eleme oyununda mücadele etti. Şeflerin istediği Kilis pie yemeğini en iyi yapan isim Cemre oldu. 3 yarışmacı arasından ise elenen isim Yasin Obuz oldu. Yasin elendiğinin açıklanmasının ardından veda sözleriyle dikkat çekti.

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler! - Sayfa 3

"BEN GELDİĞİMDE ACUN MEDYA BAŞINA BELA ALDI"


MasterChef'ten son elenen isim olan ve çılgın kişiliğiyle tanınan Yasin'in veda konuşması ise izleyenleri şaşırttı. Yasin veda etmeden önce şunları söyledi:


"Ben bu kapıdan girdiğim ve sizin karşınızda yemek yaptığım zaman, Acun Medya başına büyük bir bela aldı. Benim için çok kişi 'Bu adam saygısızlık yapar. Skandal yapar. Şeflerle kavga eder, arkadaşlarını döver' dedi. Benim üzerimden Acun Medya'yı karalamak isteyen insanları mahçup ettiğim için sevinçliyim. Buraya geldikten sonra benim üstüme gelindi beni yaralamaya çalıştılar. Kimseye kötülüğüm olmadı, sizlere saygısızlık yapmak aklımdan bile geçmedi. Ben gidiyorum ancak Batuhan burada kaldığı için mutluyum. Bu yarışmanın gizli şampiyonu benim. Mutfaktan çıkmamış bir adam inanılmaz sevildi. Ama arkadaşlarım ama benim sayemde. Gençlere tavsiyem asla vazgeçmeyin ve sonuna kadar mücadele edin"

MasterChef'ten elenen Yasin'den olay sözler! - Sayfa 4

ALNINDAN ÖPEREK UĞURLADI
Şefler ise elenen Yasin'e övgüler yağdırdı. Somer Şef'in ise "Dikkat çeken ve renkli bir kişiliğin var. Senin insanlığa bakışını herkes alkışlamalı" dedi.


Mehmet Şef ise "Bu geldiğin konum ananın ak sütü gibi helal olsun. Burada gördüğün bütün eğitimleri alıp, algılayabilmek ve bu noktaya gelebilmek, benim diyen insanları MasterChef’ten eleyip göndermek. Seninle ilgili söyleyeceğim şeyler çok uzun değil. Sen yüreği güzel bir adamsın. Ne kadar deli dolu da bir adam olsan da özünde iyi bir adamsın. Senin geldiğin bu nokta sana helal olsun. Tebrik ediyorum. MasterChef 8 sene de geçse sen MasterChef efsaneleri arasına girdin" ifadelerini kullandı.