Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte dokunulmazlığı kazan takım...

Dün akşam dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelen MasterChef'te yarışmacıların aileleri gelerek tadım yaptı. Yapılan tadımlardan sonra en iyi yemekleri yaparak kazanan takım ise mavi oldu. İşte 25 Kasım 2021 Masterchef'de yaşananlar...

MasterChef'te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte dokunulmazlığı kazan takım... - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda jüriliği, yarışmacıların ailesinden birer kişi yaptı. Tadım sonrasında konukların seçimi ile dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu.

MasterChef'te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte dokunulmazlığı kazan takım... - Sayfa 2

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyelikleri yaptığı MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takımlar, haftanın son dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi

MasterChef'te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte dokunulmazlığı kazan takım... - Sayfa 3

Dokunulmazlık oyununda tadımı, yarışmacıların ailesinden bir kişi yaptı. Kazanan takımı, özel misafirlerin seçimi belirledi. Devamında kaybeden takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu haftanın 5'inci ve 6'ıncı eleme adayı belli oldu.

MasterChef'te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte dokunulmazlığı kazan takım... - Sayfa 4

Şefler, takımlardan bu sefer sadece üç çeşit yemek istedi. Fakat istenilen yemekleri esnaf lokantası usulü bol kepçe yapmalarını istedi. Süzme mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pirinç pilavı, sultan sarması yapmaları için 40 dakika süre verildi.