Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te veda gecesi gözyaşları sel oldu! Elenen isim belli oldu

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması hız kesmeden devam ediyor. 17 Ekim Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanının yaşandığı MasterChef'te potadaki yedi isim canla başla mücadele etti. Yapılan tadım sonrası elenen ismin belli olduğu Masterchef'te duygusal anlar yaşandı.

MasterChef'te veda gecesi gözyaşları sel oldu! Elenen isim belli oldu - Sayfa 1

MasterChef’te kaptanlık oyununu kazanan Tahsin, mavi takım kaptanı olmuş ve kırmızı takım kaptanı Sergen’i seçmişti. Kaptanlık oyunu sonrasında altı yarışmacının davranışları şefleri rahatsız etmiş ve onlara bir ceza oyunu oynatmıştı. Bu oyunda en başarısız yemeği yapan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi bireysel dokunulmazlığı kazanan Tahsin, 2. eleme adayı olarak Rabia’yı gösterdi. Konseydeki oylamada ise Eren, üçüncü eleme adayı oldu.

MasterChef'te veda gecesi gözyaşları sel oldu! Elenen isim belli oldu - Sayfa 2

İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, Pelin'i 4. eleme adayı yaptı.

MasterChef'te veda gecesi gözyaşları sel oldu! Elenen isim belli oldu - Sayfa 3

Konseydeki oylamada Azize ile Burcu’nun isimleri aynı sayıda yazıldı. Tahsin, Burcu’yu 5. eleme adayı olarak gösterdi.

MasterChef'te veda gecesi gözyaşları sel oldu! Elenen isim belli oldu - Sayfa 4

MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan kırmızı takımdan Dilara, kalan altı takım arkadaşı arasından potaya göndereceği seçmek zorunda kaldı. Dilara’nın potaya gönderdiği Ateş, haftanın altıncı eleme adayı oldu.