Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te son 3'e kalan isimler belli oldu! 27 Aralık Masterchef'te kim elendi?

MasterChef'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Her hafta belirli günlerde ekrana gelen yarışmada dün akşam Emir ve Özgül arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Özgül ve Emir gecenin ilk yemeğinde Alinazik Kebabı yaptı. Şefler yaptıkları tadımın ardından yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı. Günün ikinci yemeğinde ana ürün pırasa oldu. İşte MasterChef'te dün akşam elenen isim ve yaşananlar

MasterChef'te son 3'e kalan isimler belli oldu!  27 Aralık Masterchef'te kim elendi? - Sayfa 1

27 Aralık 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef; eleme adayları Emir ve Özgül arasındaki kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 2 yarışmacı 3 oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden en yüksek puanı alarak son 3'e kalmak amacıyla tezgah başında ter döktü.

MasterChef'te son 3'e kalan isimler belli oldu!  27 Aralık Masterchef'te kim elendi? - Sayfa 2

Özgül ve Emir gecenin ilk yemeğinde Alinazik Kebabı yaptı. Şeflerin yaptıkları tadımın ardından 
Emir 18 - Özgül 19 puanla 2. oyuna geçiş yaptı.

MasterChef'te son 3'e kalan isimler belli oldu!  27 Aralık Masterchef'te kim elendi? - Sayfa 3

Günün ikinci yemeğinde ana ürün pırasa oldu. Ana ürünü pırasa olan yemekleri tadan ve puanlama için yarışmacıların karşısına geçen şeflerden Somer Şef Emir'in yemeğini çok beğendiğini söyleyerek kaşık attı. İkinci oyunun galibi 44 - 41 skorla Emir oldu.

MasterChef'te son 3'e kalan isimler belli oldu!  27 Aralık Masterchef'te kim elendi? - Sayfa 4

Yarışmada 3. ve son oyun oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler, Emir ve Özgül'den dünya klasiği yemeklerden birini seçerek hazırlamalarını istedi. Emir ve Özgül tarafından hazırlanan ürünleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin vermiş olduğu puanlarla 64 puan elde eden Emir 3. finalist olurken, 57 puan alan Özgül yarışmaya veda eden isim oldu.