Anasayfa /  Foto Galeri

'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu!

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef, dün akşam 47'nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yarışmacılara çeşitli etlerin kesimi ve pişirilmesi konusunda eğitimler verdi. MasterClass sonrasında yarışmacılar aldıkları eğitimden sınava girdi. Adana kebap yaparak yarışan yarışmacılardan kazanan isim sürpriz ödüllerin sahibi oldu.

'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu! - Sayfa 1

tv8'de yayınlanan MasterChef'in son bölümünde; Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacılara çeşitli et kesme, pişirme teknikleri ve kebap üzerine dersler verdi.

'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu! - Sayfa 2

Yarışmacılar, şeflerden gördükleri teknikleri aynı şekilde yapmaya çalıştı. Aşamalı yapılan oyunlar sonrasında MasterClass ödülünü kazanan belli oldu.

'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu! - Sayfa 3

MasterChef'te şeflerden eğitim alan 16 yarışmacı, bu teknikleri uyguladıkları bir sınava girdiler. Yarışmacılardan ilk turda istenen yemek, Adana kebap oldu.

'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu! - Sayfa 4

Bunun için verilen süre 30 dakika idi. Tadım sonrasında şefler, başarılı sekiz yarışmacıyı açıkladı. İlk turu geçen isimler; Mert, İbrahim, Hamza, Emre, Sergen, Hasan, Tahsin, Görkem idi.