Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef’te kim elendi? İşte 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden isim

MasterChef’te bu akşam kim elenecek merak ediliyordu. MasterChef son bölümde üçüncü dokunulmazlık oyununu da Mavi takım kazanmış, Kırmızı takımda bir kişi hariç herkes eleme adayı olmuştu. 11 Ekim Pazar akşamı Kırmızı takımdan bu altı eleme adayı, MasterChef eleme gecesinde mücadele etti. Peki MasterChef’te kim elendi? Ebru mu Walison mu? 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden yarışmacı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef’te kim elendi? İşte 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden isim - Sayfa 1

2020 MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafından ana kadroda yarışan 15 yarışmacıdan Serhat, Walison, Berker, Tanya, Ebru, Sefa bu haftanın eleme adayı olarak belirlenmişti.

MasterChef’te kim elendi? İşte 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden isim - Sayfa 2

Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından Bottarga (Kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda Bottarga ile yapılan ürünleri tadan jüri şefler Serhat, Berker, Tanya'nın yapmış olduğu yemekleri beğendi ve bu üç isim MasterChef'te yoluna devam etmeye hak kazandı.

MasterChef’te kim elendi? İşte 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden isim - Sayfa 3

Eleme oyununda başarılı olamayan Sefa, Walison, Ebru ise Somer Şef'in imza yemeğini yapabilmek için mücadele etti. Zorlu geçen eleme turunda Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Sefa potadan çıkan ilk isim oldu.

MasterChef’te kim elendi? İşte 11 Ekim MasterChef 2020’ye veda eden isim - Sayfa 4

Son ikiye kalan Ebru ve Walison büyük heyecan yaşadı. Tabağında eksik ürün olan Walison şeflerin kararıyla MasterChef'e veda etti.